pre mňa malá myslím si, len celkom blízka rodina z mamkinej strany (nie je to skutočne blízka rodina, ale taká, s ktorou udržiavame veľmi blízke vzťahy) je v počte 30+ ľudí takže tak :ehm:
nerátam síce so svadbou ale ak by som ju mala mať v počte 40 ľudí tak by vzhľadom na veľkosť rodiny bola malá
no tak moji rodičia mali tak okolo 100 ludí a dodnes tvrdia že to nebola velká svadba, že viacmenej v "kruhu rodiny"
..ale tak to preto že pochádzajú z Rumunska, kde sú ohromné svadby, no okolo 200-300 ludí na chybu.
podla mna velka.
(podla mna osobne na svatbu patria 2 co sa chcu vziat, ich rodicia a ich surodenci. pripadne ak je nejaky naozaj bff tak aj ten moze prist)neviem, ale mne batranci/sesternice/tety a pod. pridu ako vzdialenejsia rodina, ktora na svatbe moze,ale nemusi byt
veľká.
ja som za nás narátala toľko ľudí, že keby sa usadili do loving hut na smíchově, polovica je ešte voľná a reštaurácia môže pokračovať v prevádzke
(je to food court nákupného centra)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nerátam síce so svadbou ale ak by som ju mala mať v počte 40 ľudí tak by vzhľadom na veľkosť rodiny bola malá
..ale tak to preto že pochádzajú z Rumunska, kde sú ohromné svadby, no okolo 200-300 ludí na chybu.
(podla mna osobne na svatbu patria 2 co sa chcu vziat, ich rodicia a ich surodenci. pripadne ak je nejaky naozaj bff tak aj ten moze prist)neviem, ale mne batranci/sesternice/tety a pod. pridu ako vzdialenejsia rodina, ktora na svatbe moze,ale nemusi byt
podľa mňa by bolo ideálne mať tam do 20 ľudí...
ja som za nás narátala toľko ľudí, že keby sa usadili do loving hut na smíchově, polovica je ešte voľná a reštaurácia môže pokračovať v prevádzke
(je to food court nákupného centra)
ja som mal 180