je dostačujúce spoliehatsa pocaspohlavného styku len na jednu ochranu a to antikoncepcne tabletky, teda ak vylucime riziko prenosu pohlavných chorob a nie je treba z tohto dovodu pouzit kondom ???
takže môj názor je asi takýto. brala som tabletky 4,5 roka. po prvom pol roku som prestala mať chuť na sex a nevedela som z čoho... tabletky som vysadila a je to o 100% lepšie... už by som sa k tabletkám nevrátila...
ale ak chceš vedieť, či sú spoľahlivé, nemala som žiadny problém, len ich treba brať poctivo...
@9 účinnosť je 99,8%, takže by kočka musela byť 1 z 500 a zároveň by musela mať aj tú j*bnutú doktorku a ešte by musela byť j*bnutá aj ona sama, lebo tých 0,2% tvoria baby, čo nepapajú HAK pravidelne a v podstate si za to môžu samy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
najlepsia ochrana je nesexovat
ale ak chceš vedieť, či sú spoľahlivé, nemala som žiadny problém, len ich treba brať poctivo...
@10 asi ti nesadli, každé telo je iné
@Madsen66 Ja sa spolieham len na tabletky a nekočíkam.