@apprentice veď si pri každom príspevku nastav, aby ho nevidela a len občas daj napr. nejaký odkaz alebo tak verejný, aby to nebolo podozrivé.. ja to tak robím s oboma rodičmi, babkou a profesorkami xDD
@apprentice jj xD normálne tam chodí, všetko.. ale tak zase ona si robila 4 roky dozadu bakalára, čo ti poviem.. aa dokonca aj stránku tam má, lebo kandidovala na starostku min. rok tak tam má že "volím XY za starostku obce Veľké Leváre" xD moja babka je pani najväčšia
minule prišiel na návštevu brat ... no to som dopadla ... začal s mamou kecať, že čo ja robím na facebooku .. vtedy som ľutovala, že som si nedala v. pozor na príspevky, som zabudla, že on všetko vidí , aj keď je tam more možno raz za mesiac ... a presviedčal mamu, naj sa zaregistruje ... ale našťastie som jej to vyhovorila .. už len to by mi chýbalo ... od soboty tam mám samé alkoholické statusy a fotky ... ta ja by som už vonka nešlaaa
Obaja sú, ale mame som nepotvrdil request a keď som sa jej opýtal, či mi ho poslala ona alebo brat z jej účtu, tak sa začala tváriť, že to musela byť omylom ona
A otec, tak ten myslím pochopil, že je to dosť nepríjemné, keď má rodič takýto prehľad o súkromí svojho dieťaťa a preto mi žiadosť ani neposlal
A zaujímavé je , že ja som na fb prišiel ako úplne posledný z celej rodiny, dokonca aj po rodičoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
toľko k tomu ....
A otec, tak ten myslím pochopil, že je to dosť nepríjemné, keď má rodič takýto prehľad o súkromí svojho dieťaťa a preto mi žiadosť ani neposlal
A zaujímavé je , že ja som na fb prišiel ako úplne posledný z celej rodiny, dokonca aj po rodičoch