hmm najlepšia hra to bola pre mňa asi v tretej/štvrtej triede keď som chodila do CVČ na počítačový/internetový krúžok..boli tam samí chalani (spolužiaci) a ja..rada spomínam na tie časy keď sme všetci od začiatku až po koniec (cca 3 hodiny) "dusili" CS..v tom období boli pre mna najlepšie hry aj Prince of Persia a ešte jedna hmm..už neviem ako sa volá..tuším založím diskusiu, rada by som si ju znova zahrala...
no v poslednej dobe mne aj spolužiakom z CS poriadne ebe skoro každý deň zostávam po vyučovaní v škole a drtime po sieti ale už nas to pomaly prestáva bavíť ,existuje aj omnoho viac lepších hier
uplne to neviem lebo vsetky hry na svete nepoznam tak neviem xD ...ale je to haluz, najme cez net, len ju uz moc nehravam...vlastne vobec..ale tak asi tak tri roky dozadu som na tom bola nonstop proste prca aj ludia a secko to ma brat vtedy nou nakazil, dovtedy som ju neznasala, ale to sme este ani net nemali az potom som zistila ze je to sranda vlastne D
Poviem vám, hra bez deja, nereálna fyzika, mizerná grafika a všetko to isté dookola, použité financie boli minimálne a celkovo ma to bavilo len chvíľočku a nechápem ľudí, čo pri tom vedia presedieť celé dne ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
sice vysoka navykovost , masivny multiplayer
ale daleko od najlepsej hry
Farm Ville, Happy Aquarium a SIMSovia!
FIFA 98,2008
Max Payne 2
Age Of Empires 2 : The Conquerors
Warcraft3: The Frozen Throne
Counter Strike
Half Life : Multiplayer