no asi jo .. kamos mal vdaka tomu 2 miesto v okrese .. neviem ci je to moc ale pisal len mal ezvasty o svojej kapele jaku hudbu atd ... takze nie neni to otrepane
@Hawran och velke nezgrabne a netreba mi to. ja si robim svoj projektor preseba + idem s tym aj na cosku a je mi uprdele ze nevyhram ja chcem len individualnu maturu, len hovorim v oblasti toho ze take referaty na SOC su onicom oproti vyrobkom normlalnym lebo len nieco napisat je oproti nieco vyrobit sam a rozchodit ovela jednoduchsie - vlsatne ziadna praca
čavte ja som robil prácu SOČ tiež o hudbe, ale konkrétne o ondie rocku ale my sme to mali povinne na slovenčinu takže som to nikde neprezentoval , ale chcel by som lenže asi by mi to bolo prd platné ...ale skús to spracovať podľa mňa to bude mať úspech tam ide len o nápad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
musíš konkretizovať, lebo "hudba" ako téma dobrá nie je, skôr ako okruh, z ktorého si niečo vyberieš.
Inak nejako neskoro vyberáš tému, nie? My zajtra už odovzdávame
ibaže trikrát menšie. A vyhral s tým celoslovenské kolo v odbore Strojárstvo.
A áno, viem asi koľko stojí taký laser