Neviem ci tu taka diskusia bola, nechce sa mi to hladat.. a okrem toho chcem aktualne komentare.. Takze otazka je v nadpise, chystam sa zakupit tento prehravac.. ale nebranim sa tomu, ze by ste ma nahovorili na nieco lepsie..
iPod ma vela priaznivcou ale ja by som volil skor prehravace znacky Sony neviem preco . Ale drzal som tu vecicku v ruke (iPod), take malicke to bolo pekne, ale aj tak ee.
Ja mam doma ten uplne najmensi.. najprv som z toho bola nadsena, ale zistila som,ze vobec neviem ako sa z neho vymazu pesnicky, co som tam uz dala .. Nevie niekto ako ?
no zalezi aj od toho ktory iPod ja som cel ipod touch, z anglicka by mi ho brat priniesol za neakych 5tisic, co neni az tak moc.. ale nakonec som tie peniaze investoval do niecoho ineh
Ygor - to viem, ale co potom teda pesnicky som tam dala bez problemov, ale neviem prijst na to,a ako si tam dam namiesto nich ine ..Asi by to mal byt nejaky jednoduchy krok, ale fakt netusim aky
Mne sa osobne najviac páčia prehrávače značky cowon iaudio - a to aj po dizajnovej a aj po zvukovej stránke. Po zvukovej stránke hrajú až príliš dobre čo sa odzrkadluje aj na ich cene...
Pokial cheš dobrý dizajn tak ipod ale pokial chceš kvalitný zvuk tak cowon...
mam 2, ja to pouzivam len na hudbu, zohnal som za lacno a som spokojny. neviem ci sa zaujimas o touch, tie maju aj webove prehravace a wifi, urcite su aj tie dobre. a ti linuxovi kokoti co ste to v zivote v rukach nedrzali, tak radsej nepiste
to, ze platite za znacku je blbost.. to si mysli vacsina ludi, ale dovod vysokej ceny Apple produktov v Europe je niekde inde.. podla mna je iPod uz dlhu dobu najlepsi mp3 prehravac (okrem ineho, kedze len hudbu zvlada shuffle a vyssie triedy zvladaju ovela viac) na trhu.. osobne jeden mam, takze aj z vlastnych skusenosti mozem len odporucit
co sa tyka toho vyberu, tak pozerat primarne na velkost pamate je blbost.. to treba riesit az ked si uvazis, ktory iPod by ti najviac sadol a ake mas od neho poziadavky
mozno ti bude stavit obycajny iPod shuffle na hudbu, mozno iPod nano,.. atd., najskor si povedz, ze co od neho ocakavas a podla toho si vyber
Creative Zen! Moja volba pri playeroch ale, osobne ti odporucam skor si zohnat nejaky mobil s playerom, idealne Sony Ericson.. Ja mam napr SE w810i a som mrte spoko.. Len karta je tam mala ale za par faciek kupis vacsiu.. A mas to hlavne praktickejsie ako nosit jednu obrovsku playerovu tehlu
ten co sa stazoval na iTunes, tak aby si vedel - iTunes je najlepsia aplikacia vyrobena pre windows, lebo ju vyrobili v apple a navyse najlepsi jukebox na svete
mozem len potvrdit.. iTunes je najlepsi program na pracu s hudbou, s ktorym som sa doposial stretol.. a nosit 80GB tehlicku? netreba.. kazdy si moze vybrat, Apple ponuka viacero druhov iPodov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
dobre, moj nazor je sice velmi subjektivny al co uz, ipody neznasam, mam par dovodov...
viem ze niektory ludia kvoli mojmu vyroku budu nadavat ale je mi to jedno
Btw chcela by som ten 80GB..
Xelylin: Cez iTunes...
sesterka ma nano, bohvieako dobre sa v nom nevyznam, tak mišmaš na mna posobi...ale je to tvoja volba, kazdy ti moze povedat, co chce
btw, aj sony su kvalitne
Pokial cheš dobrý dizajn tak ipod ale pokial chceš kvalitný zvuk tak cowon...
co sa tyka toho vyberu, tak pozerat primarne na velkost pamate je blbost.. to treba riesit az ked si uvazis, ktory iPod by ti najviac sadol a ake mas od neho poziadavky
mozno ti bude stavit obycajny iPod shuffle na hudbu, mozno iPod nano,.. atd., najskor si povedz, ze co od neho ocakavas a podla toho si vyber
je to "lepkavý" výrobok (moc ťahá oči)
navyše iTunes je strašne prijebaný systém vkladania hudby
sony má rovnako pridrbaný softvér
80 gigovú tehličku nosiť všade so sebou, no nechcelo by sa mi, ked k tomu prirátam kľúče od domu, mobil, doklady
existujú iné kvalitné značky s lepšími cenami a dobrým zvukom (rozumej Creative)