Dnes som jedno dievca po dlhom vahani oslovil a chcel som ho pozvat niekam si sadnut. Ona mi povedala, ze ma toho teraz v skole vela, ze nema ani kedy ist...Jednoducho sa mi zdalo, ze sa nejako vykruca...Chcem sa vas spytat, ci to znamena, ze je uz koniec
ja neviem, nepoznám tu holku a neviem ani či má vo zvyku vykrúcať sa. ale tak možno má toho naozaj teraz viac a nemá čas. tak jej ten čas trocha nechaj a potom to zopakuj. ak sa bude zase vyhovárať alebo niečo také, tak na to kašli, tej holke by bol prílišný záujem asi aj nepríjemný. veľa šťastia
Tak ked ta odmietla teraz, daj tomu chvilku cas povedzme tyzden a skus ju pozvat znova. Mozno ma toho teraz ft vela nie len kvoli skole aj nejake osobne veci, ktore ti nechcela povedat popripade rozoberat. Takze daj jej cas a skus to potom znova ak ta zas odmietne a bude sa tvarit, ze nema cas a bla bla, je jasne, ze to nema zmysel pytat sa neskor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
skus nabuduce a podla toho uvidis