mam 17r a chodim s chlapcom(mužom) ktory je odomna o 11rokov starši...no ten vekovy rozdiel tam nie je vobec citit..je velmi mily a pozorny ku mne,viem,že dnes su už taketo vekove rozdiely v poriadku no i tak by ma zaujimal nazor inych a ake skusenosti m
Poznám viacerých ktorým to klape. Môj kamarát má tiež 28 a teiž chodí so 17kou. A myslím že s mojích kamarátov si on vybral najlepšie. Sú spolu šťastný. Takže nič zlé na tom nieje už v tvojom veku. Horšie by to bolo, keby si ty mala 15 a on 26
ja mam 21 a priatel ma 36 a klape nam to uz treti rok.
a skusenosti su vselijake ale myslim si ze cim starsi tym lepsi (ehm berieme to vsak len po urcitu vekovu hranicu zas chodit so 100 rocnym dedom by som nechcela)
Presne suhlasim s P3tulou, niekedy najdes x krat vyspelejsieho 17 rocneho chalana ako nejakeho 28. To zalezi len na tom koho stretnes, ak vam to spolu klape, tak neni o com, nemas co riesit. Ale uplne pravidlo to neni, ze starsi je lepsi...
ja som mala asi nejaky.. osudovy.. vztah s 32 rocnym.. ako 16tka a dost dlho nam to klapalo, dva roky, lenze obaja.. ale bolo to pre mna velmi tazke na druhej strane... lebo pn uz chcel mat konecne rodinu, deti a ja som sa este prilis bala.. a tiez suhlasim s p3tulou... zbalila som mojho dlhorocneho spoluziaka-najlepsieho kamarata a je to nieco neuveritelne..
Ja si myslim, ze ked ma tvoj priatel 28, tak to neni nijak moc. Len fakt bacha na to, aby sa on uz za rok, dva nechcel usadit (vek na to ma), a ty budes chciet ist napriklad na skolu...
16 rocna kamarataka xodi s 26 rocnym xalanom maju sa radi je im super...klape im to vo vsetkyx moznyx smerox a zacali spolu xodit ked ona mala 15....a su spolu pol roka a stale sa maju radsej a radsej
Najviac sa mi páči to chodím s chlapcom(mužom) My chlapi vždy zostaneme chlapcami. Takže je jedno či má 14 alebo 30, to len tebe v tvojom veku sa ti zdá, že je rozumný a zrelý, ale skús sa ho opýtať, čo robí, keď je sám, alebo iba s kamarátmi...
ono to je vyzretost ked 35 rocny chodi s 16 rocnou? neviem, nedokazem si osobne predstavit take nieco. v partnerke hladam priatela,milenca a partnera zaroven. nie hracku na...sex?
Mne osobne ten vek nesedi... Ani neviem si predstavit ze by som mal priatelku o 10 rokov starsiu, lebo iste ale iste rozmyslianie pubertaka a dospelaka je ine. Predstavte si, ze vasa mama v 16. rokov vas priniesla na svet a vasa mama ma teraz 32 a vas otec ties (32 rokov). Predstavte si, ze vas priatel/priatelka je, tak stary ako vas otec a mama. Aj ked vam to klape neviem kolko, ale podstatov je pravdaze vernost, najst pochopenie atd...
Nie je v tom žiaden problém.Ja mám 17 on 27,choíme spolu rok.Je nám spolu fajn.Možem povedať,že som velmi šťastná v tomto vzťahu aj keď je medzi nami 10 roćný vekový rozdiel.Jediným problémom bolo to,že niektoré moje rovesníčky nedokázali pochopiť prečo taký "STARÝ".Najprv mal každý reči,to teraz si už všetci zvykli.
No,tak ten rozdiel je ok, ak je 2-7 rokov, potom je to už trošku divné, však 28 - 36 ročný, ak by za niečo stál, už by dávno nejakú priateľku/ženu dávno mal...A nepotreboval by drahú hračku 16tku - 17tku. Väčšinou to bývajú taký ochlastovia,čo sa začnú len pred Vami tváriť akože "hľadali tú pravú"..... ale je to vec názoru.
mala som priatela ktory bol odomna o 15 rokov starsi...co myslete o co mu islo???presne tak o sex ja som bola este mladucka sprostucka neskusena boli sme spolu 4 roky hm nevyslo to...ale nasla osm si dalsieho priatela ktory je odomna o 10 rokov starsi a vobec necitit ten vekovy rozdiel. mame sa velmi radi a som ten najstastnejsi clovek na svete.
A o com sa rozpravate? O pupakoch? Ako to on riesil? Rozdiel vo veku nie je zly, ale si fakt neviem predstavit o com sa asi rozpravate? Nechcem tym povedat, ze si hlupe deco, ale rozumovo musite byt niekde inde.
Hmmm, to poznam... o 11 rokov starsi partner... zazili sme... ale nevydrzalo to ... lebo zo zaciatku som z neho bola hotova, lebo bol taky iny ako spoluziaci...
Len po case sa mi to prestalo pacit, lebo on uz chcel vazny vztah a tak... a to ja neeee.... a okrem toho ma zacal nudit... lebo jeho uz nebavilo vystrajat hovadiny ako mna... a este k tomu staaaale chcel odomna sex... a to som ja necelaaaa tak som to ukoncila..... Teraz sme kamarati... Ale pravdu povediac troska chcemie tam este je.
Ja som akosi vzdy bola na starsich panov.... teeeda nastastie teraz mam priatela trosku starsieho ako som ja... o 9 rokov... tak v pohode... len skoda ze nie je este o par rockov starsi... to je taka moja uchylka.... starsi chlapy... jaaaaj
Inak neboj, skus to s nim a hlavne sa nehanbi za jeho vek. Ak vam to klape tak preco nie. Len si daj pozor aby si len nebola jedna z mnohych zabiek do radu
Sorry za tu hrubku...ja viem su to chlapi...s makkym..... i myslim.... =P
Well, v maji idem na SVK tak si asi prinesiem zaklady svk gramatiky so sebou do Londona... leeebo mi ta anj udiera na mozog... clovek pomaly aj po slovensky zabuda.
No ja som tak tiež kedysi bola na starších aj o 13 rokov,aj ked to bola iba platonická láska vždy tak nič nebolo a potom ma chcel jeden 27 ročný ja 15-16,ale on bol strašný sukničkár a samozrejme že chcel iba sex a strašne na mňa zo všetkým tlačil,ale rozumeli sme si lebo on rozum 17 ročného puberťáka...
No ale osobne poznám vela párov ked moje kamošky chodia so staršími oni majú 16-17 a ich partneri 22-23 a klape im to úplne super lebo tí chalani sú naozaj v pohode a myslím si že ked si dvaja rozumia tak je to v pohode,aj ked moja kamoška jedna nechápe ako sa možem baviť s 23 ročnými že to neni normálne no a na tom sa dost často hádame,ale ona ich nepozná tak to bude asi tým .
mne je jedno kto ma akeho priatela,ja sa im do zivota urcite starat nebudem,ale ja by som nemohla mat starsieho priatela ako 5 rokov a mladsieho by som urcite nechcela..raz som chodila to len tak z trucu s jednym co bol o 8 rokov starsi(chodila som s nim preto..mno to je jedno ale bolo to z pomsty mojmu byvalemu).Ja som mu zo zaciatku hovorila ze vobec mi vekovy rozdiel nevadi ale neskor som si uvedomovala ze ja mam 15 a on ma 23..ze on by sa uz pomaly mohol usadit,ma ine myslenie ako ja,on uz pracuje a ja este do skoly..vsetko mi bolo take divne ...a nakoniec som sa vratila k mojmu byvalemu(kt.je len o 2 roky starsi) hned ked som sa s nim udobrila a jemu som dala kopacky...mno teraz som rada ze som znovu s tym mojim priatelom (da sa povedat ze v mojom veku).Aj ked ten druhy bol starsi len o 8 rokov,pripadalo mi to akoby bol moj otec... ....
nemyslim si, ze by si sa za to mala hanbit. ved je to normalne...ak nemas 14
a naozaj takmer nezalezi na veku ale na sympatiach a hlavne od toho aku ma "povahu" alebo ako by som to povedala lebo poznam chalana co ma 26 a niekedy, a to dost casto, sa sprava ako taky 18 rocny(este k tomu by som mu ani viac ako 20 nepovedala podla vyzoru
a poznam aj druhy pripad ked ide o 17 rocneho chalana, ktorz je fakt, ze vyspely...na svoj vek inteligentny a dokaze sa spravat ako keby ani nebol v puberte a este je aj mrteee pekny to bolo len tak trosku od veci
Ak je baba psychicky vyspela a fakt nema nejakych 14 alebo kolko tak si myslim ze vacsi vekovy rozdiel neni az taky problem. ja mam osobne tiez radsej mladsie dievcata ale pod 17 by som asi nesiel. no aj 25 rocna baba moze byt tak "priblbla" ze radsej by som bral aj 15
ja som mala priatela ktory bol starsi odomna o 24 rokov ale ja mam 22 a to je trochen rozdiel lebo ja som plnoleta a aspon z casti tusim co robim a ake nasledky to moze mat
...ale ty mas 17 a plnoleta niesi takze rozum by mal mat tvoj priatel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a skusenosti su vselijake ale myslim si ze cim starsi tym lepsi (ehm berieme to vsak len po urcitu vekovu hranicu zas chodit so 100 rocnym dedom by som nechcela)
lubis ho tak nieje co riesit...
Len po case sa mi to prestalo pacit, lebo on uz chcel vazny vztah a tak... a to ja neeee.... a okrem toho ma zacal nudit... lebo jeho uz nebavilo vystrajat hovadiny ako mna... a este k tomu staaaale chcel odomna sex... a to som ja necelaaaa tak som to ukoncila..... Teraz sme kamarati... Ale pravdu povediac troska chcemie tam este je.
Ja som akosi vzdy bola na starsich panov.... teeeda nastastie teraz mam priatela trosku starsieho ako som ja... o 9 rokov... tak v pohode... len skoda ze nie je este o par rockov starsi... to je taka moja uchylka.... starsi chlapy... jaaaaj
Inak neboj, skus to s nim a hlavne sa nehanbi za jeho vek. Ak vam to klape tak preco nie. Len si daj pozor aby si len nebola jedna z mnohych zabiek do radu
Sorry za tu hrubku...ja viem su to chlapi...s makkym..... i myslim.... =P
Well, v maji idem na SVK tak si asi prinesiem zaklady svk gramatiky so sebou do Londona... leeebo mi ta anj udiera na mozog... clovek pomaly aj po slovensky zabuda.
No ale osobne poznám vela párov ked moje kamošky chodia so staršími oni majú 16-17 a ich partneri 22-23 a klape im to úplne super lebo tí chalani sú naozaj v pohode a myslím si že ked si dvaja rozumia tak je to v pohode,aj ked moja kamoška jedna nechápe ako sa možem baviť s 23 ročnými že to neni normálne no a na tom sa dost často hádame,ale ona ich nepozná tak to bude asi tým .
a naozaj takmer nezalezi na veku ale na sympatiach a hlavne od toho aku ma "povahu" alebo ako by som to povedala lebo poznam chalana co ma 26 a niekedy, a to dost casto, sa sprava ako taky 18 rocny(este k tomu by som mu ani viac ako 20 nepovedala podla vyzoru
a poznam aj druhy pripad ked ide o 17 rocneho chalana, ktorz je fakt, ze vyspely...na svoj vek inteligentny a dokaze sa spravat ako keby ani nebol v puberte a este je aj mrteee pekny to bolo len tak trosku od veci
ja som mala priatela ktory bol starsi odomna o 24 rokov ale ja mam 22 a to je trochen rozdiel lebo ja som plnoleta a aspon z casti tusim co robim a ake nasledky to moze mat
...ale ty mas 17 a plnoleta niesi takze rozum by mal mat tvoj priatel...