zalezi od obdobia , vo vojnovych casoch vlada 1 strany , v normalnych casoch vlada 6 stran ... cize dnes lepsia vlada 6 stran a ked bude mat smer v dalsich volbach dostatok hlasov aby vladol sam , tak ma asi drbne. a ked bude mat dost hlasov na ustavnu vacsinu tak sa asi zastrelim .
Dmx, ja som bol na tej akcii, vľavo som držal vlajku KSS... Keď sa nad tým zamyslíš, tak je to dobrá predstava, no neskôr mi došlo, že je to nezrealizovateľné. Každopádne na toto nie je ľahké odpovedať, ja osobne som za diktatúru akéhokoľvek typu... Demokracia tak jak sa tu na SR predvádza nie je nič iné než groteska...
Nie som komunista. Nie som ani nacista, ani národný boľševik. Len hovorím, že keby sa Slovensko po 89 vyvíjalo inak, smerom k pravej demokracii, vyzeralo by to tu úplne inak a potom by takí ľudia ako ja nemuseli existovať...
@panzermensch prava demokracia? a kde na svete okrem nejakej orezanej verzie vo Svajciarsku funguje demokracia? a stale je to ten najlepsi system, pre tych ktory nieco od zivota CHCU..
@panzermensch Dzurinda prevazne len napraval co tu Meciar napachal.. bol som sice za Meciara dost mlady, ale na ten bordel co tu nechal sa neda len tak zabudnut.. Ano, je pravda, ze keby politicka scena po sociku vyzera inak, tak sme niekde inde.. Ale vobec to nie je zle.. Kto chce ten sa ma dobre a tak je to vsade v "demokratickom" svete..
@tommyhot kto ojebe ten sa ma dobre .....kto ma ocka a preberie jeho biznis ten sa ma dobre ....ale este som tu nevidel cloveka co by zacal z nuly a teraz sa mal naozaj dobre ........ dufam ze po dalsich volbach tu bude vladnut jedna strana ....a nielenze v to dufam ...ale s velkou pravdepodobnostou to bude aj pravda
@tommyhot robim si skolu , a nie je to nic typu socialnej prace .... takze neboj sa , nesedim len tak na riti a necumim do blba .... co sa tyka tej politiky ...mam nazor aky mam lebo zachranovat situaciu tak ze rozpredam strategicke statne podniky + ozobracujem beznych pracujucich ludi to by vedel kazdy ..nato clovek nemusi byt odbornik
@strommen2428 zas tie strategicke podniky.. ktore, ze to boli? pozri si vyrocne spravy jednotlivych (prevazne za meciara rozkradnutych) podnikov pred a po privatizacii a potom sa mozme rozpravat
Nech vládne kľudne aj 6 strán len nech majú spoločný cieľ a hlavne nech sú jednotný v názoroch .... nič nie je horšie ako nejednotná vláda, ktorá sľubuje pred voľbami a serie na všetko keď už kreslá má, a to nehovorím abstraktne ale konkrétne o SaS, ktorá si parádne našpinila do orálu ...
myslím si, že sa nedá určiť, či je lepšia vláda jednej strany alebo vláda 6 strán... ak je veľa strán, hádajú sa viac, ak je jedna strana, tak si robia čo chcú...
čo je lepšie? mať politikov, ktorí sa hádajú? alebo mať politikov, ktorí si robia, čo chcú, lebo sa s nimi nikto neháda?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Staci si pozriet tieto videa:
Dmx, ja som bol na tej akcii, vľavo som držal vlajku KSS... Keď sa nad tým zamyslíš, tak je to dobrá predstava, no neskôr mi došlo, že je to nezrealizovateľné. Každopádne na toto nie je ľahké odpovedať, ja osobne som za diktatúru akéhokoľvek typu... Demokracia tak jak sa tu na SR predvádza nie je nič iné než groteska...
ty budes asi jeden z tych co len natahuju ruky a cakaju kym ich niekto nakrmi potom sa ani necudujem ze mas taky nazor aky mas...
čo je lepšie? mať politikov, ktorí sa hádajú? alebo mať politikov, ktorí si robia, čo chcú, lebo sa s nimi nikto neháda?
A vláda 1 strany s ústavnou väčšinou je chorý jav. Viď Maďarsko...