obetou by som nechcel byt a na to aby som bol svina nemam zaludok takze nech spolu chodia svine+svine a obete+obete... ale aj tak najlepsie je mat normalny vztah
ja si mylsim ze svina...lebo obed mozes byt ekd ta to moc boli ze sa na teba ten druhy vyjebe alebo ekd trpis v tom vztahu lebo sa bojis ze bdues svina ak tomu druhemu ublizis..ale potom je to hend lepsie pocit ked uz ta svina si
ale osobne mi pride troska divne automaticky rozdelovat po rozchode partnerov, ze jeden je obet a druhy svina...podla mna to je jeden priklad z mnohych, ze to tak je...kludne sa mozu v pohode rozist a mat v pohode vztah a nik nebude obet ani svina...alebo mozu byt obaja svine a ohovarat jeden druheho kade chodia...a podobne...
hmmm ale nazoaj divne to rozdelit na bud obed alebo svina. v parnerstve je doelzite byt na rovnakej lodi a na rovnakom poste. Ak je niekto obed, nikto ho nenuti byt vo vstahu.
mm byt obetou boli...to ano ale tedy som sa hnevala na niekoho ineho..ked som bola tou svinou tak to bolo este horsie! to som mala sama zly pocit a hnevala sa na seba... takze lepsie byt asi obetou...
Lucates (26) - tak teraz suhlasim ja s tebou, pre zmenu je to pravda, mozu byt prakticky svine obidvaja, a pri vacsine rozchodov to tak aj byva, ze nie je nevinny ani jeden z nich, aj ked na jednom to je zvycajne viac vidno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A obeťou by som byť nechcela a sviňou nedokázala...
Ale osobne by som bol radsej obet, byt svinou je ovela horsie, ako si myslite...
Teda tak to aspon nazve ten kto to nechape...
Aj tak tieto 2 vyrazy su hlupe. Vsetko je to len dosledok zlej komunikacie a neporozumenia.