@erika178 nám povedala učiteľka že ked pôjdeme na gympel že budeme väčšinou na "chvoste" pretože ak nás šupnú do triedy s 9-takmi tak padneme pretože v 9-tke sa berú uplne nové učivá.edže my ideme ešte podľa starej koncepcie.
Ja som chcela ísť z osmičky, aj ma vzali, ale napokon som si to rozmyslela - však čo, prinajhoršom pôjdem z deviny. A boli v tom nejaké súkromné dôvody. A potom, v devine, som si uvedomila, že vlastne to, že to gymnázium je zamerané až príliš na prírodné vedy, sa mi moc nehodí. A teraz neľutujem. Aj keď vlastne..ono by nebolo zlé ísť z osmičky, za ten rok sa veľmi dobre naučiť ten jazyk a potom prestúpiť na normálny gympel, šlo by to tak?
@cathiejess z monitora nemusíš mať vôbec žiadne stresy to skôr z prijímačiek, z ktorých vlastne tiež netreba mať stresy
ja som chcela odísť zo štvrtého, ale naši boli proti, že si pokazím detstvo, bla bla bla. ale zase devina bola super. viac sme si to so spolužiakmi užili
Ja som šla z ôsmeho, neľutujem to. Základná mi šla na nervy a na monitor som ísť nechcela, plus, bola by som na strednej o rok viac, takže ja som úplne spokojná, že som šla z osmičky.
nuž, ja to tak vidím: kamarátky, čo šli z 9. mali furt stresy, že ich nikam nevezmú na strednú... z osmičky som také stresy nemala, dostala som sa preč, ani som nevedela, ako. Ale tie stresy by som zažívať nechcela teda.
Ja som zdrhla v osmičke na bilingválny gympel, bez stresu z monitoru, bez stresu z prijímačiek a som rada. Síce je vraj deviaty ročník najlepší z celej základky, ale závisí to aj od kolektívu...
Deviaty ročník..bol úplne najlepší.. venček... v podstate žiadne učenie...teda okrem monitoru... všetci stresovali..a nakoniec to bolo úplne v pohode čiže fajn.. a najmä ten druhý polrok to bolo úplne úžasné.. fakt..deviatka bola nezabudnuteľná
určite pokiaľ chceš ísť na nejaké bilingválne gymko tak choď pokojne z osmičky...deviatka by ti bola aj tak zbytočná...už len preto,že všetky bilingválne gymká sú 5 ročné..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
podla mna je 9ty ročník ten najkrajšii a najlepšíí , posledny polrok to už take flakanie, + zaverečne alebo venček
išiel som defacto z 8, ale nemal som na výber, lebo sme 8ku preskakovali takže deviatku som končil s vekom ôsmaka
@wale tak pre koho ako.
@grietusha tak ale zase z 8.ročníka sa dá isť len na jazykové gymply ..to je blbé
@wladqa presne rozlučková a tak ..ale zase stresy z monitora
@cathiejess z monitora nemusíš mať vôbec žiadne stresy to skôr z prijímačiek, z ktorých vlastne tiež netreba mať stresy