ja som zjedla niečo zlé. asi pokazené a neviem čo to bolo. je mi z toho zle na žalúdku a potrebujem sa vyvrátiť. lenže keď si strčím prsty do úst, tak mi to vôbec nepomáha. iba mi idú slzy z očí. čo mám robiť? nikto nie je doma, a mne je zle naozaj. potre
cafteee...ak mate chut,podte si vyskusat ako ste natom so svojimi vedomostami a ake mate IQ...za skusku to predsa stojiii .... » sk.iq-test.eu/?d=1663...
jj, malo hlboko strkas tie prsty, uplne sa skoro dotkni az korena jazyka. ak ma prist davenie, najprv sa ti potisnu slzy do oci, potom zacnes dychcat a potom ta parrayz napne, a bude
plus skus ovonat ten salat, hovori sa, ze cloveka napne na vracaniez toho, z coho mu je na peck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
.. ktovie co si zjedla vsakze? ... lahni si a oddychuj a daj si aj caj a sladky mozno ta prezenie a budes vracat
Tak to skus este raz...a strc hlboko....
Fuj jak perverzne zase zniem...a to sa o to ani nesnazim
plus skus ovonat ten salat, hovori sa, ze cloveka napne na vracaniez toho, z coho mu je na peck