tato ohromne plodna diskusia ma prinutila zistiť ako to teda s tým mikom je, celkom zaujímave je ze vela ludí sa na to pýta, mika nikdy otvorene nepovedal aku ma sexualitu lebo nemá potrebu sa o tom vyjadrovať ale poskytol rozhovor nejakým gay magazínom...
tu je čo o tom povedal
"I never talk about anything to do with my sexuality. I just don't think I need to. People ask me all the time. But I just don't see the point." The quote continues, "In order to survive I've kind of shut up different parts of my life, and that's one of them, especially this early in my career."
Schizofrenik, prečo potrebuješ vyvolávať hádky aj tam, kde nie sú? Ja som len odpovedal na otázky ľudí. Práve tvoje príspevky 25 a 30 sú tu zbytočné, lebo neprispeli diskusii, len ma mali uraziť a vyštvať odtiaľto preč.
kto je gay,,kto nieje,,to Sme kde???!!! pred katom so sekerou,ktorí sťína hlavy gayom?!Každy sa narodí,tak jak sa narodí,a neviberá si,,,či sa chce narodiť postihnutý,s cukrovkou,čije zmiešný,či je inak orientovaný,a či má kadejaké iné choroby...Každý človek,ak chce nejak prežiť,,žiť,,tak sa musí zo všetkým,zmieriť,a potom keď sa ťažko, alebo aj ľahšie vyrovná,tak heteráci ako supy skočia na gaya,,a asi sa vyžívajú,,že majú terč na šípky...Ak si heterák,,buď rád, že si,,a ak nemáš ani nejaké zdravotné problémi..tak buď ešte o to vďačnejší,a nebav sa na úkor iných ľudí,ktorí sa sami dosť trápia nad svojím údelom,,krížom...Veď už konečne sa správajme ako ľudia......
parker vidím že rozmýšľaš a došiel ti môj zámer naopak tvoje príspevky neboli k téme keďže si sa tu nevyjadroval o mikovi ale o tom že sa to dá vyliečiť z božou pomocou? prosím ťa to ja som sa o tom vyjadril chapenzi?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
takze zacneme odznova? kto je to?
mne je to viac menej jedno aj tak nevyzera nejako extra dobre a robí otrasnu diskofilnu hudbu
ale ano, vaclav mika je gay.. aj vašo patejdl
a náhodou, mne jeho priteplené pesničky nevadia...
tu je čo o tom povedal
"I never talk about anything to do with my sexuality. I just don't think I need to. People ask me all the time. But I just don't see the point." The quote continues, "In order to survive I've kind of shut up different parts of my life, and that's one of them, especially this early in my career."
mna tu asi normalne prijebe o zem
Inak, jebete s nim? Tak naco to riesite?
nech si každý robí čo chce
Barbina, a co teba je do toho? Ved to je len a len jeho vec.