.....ten birdz a odsudzuje uz ked ma pocit, ze tu je niekto po zaruke...ale je to tak??? nie su mnohi starsi vekom mladsi konanim a vobec...nemusite pisat, ja mam skusenosti a vobec nereflektujem so 40-rocnymi, ale nechcem kazit mladez....vek je uplne na
Aby bolo jasne: BIRDZ je prioritne urceny pre deti, teenagerov a mladych zacinajucich dospelych... Cielova skupina je od cca 11 do 29 rokov (to je odporucany vek v case registracie). Nikto netvrdi ze nikto starsi sem nesmie prist. Je to odporucana vekova hranica.
Tak ako detske programy v telke su urcene prevazne pre deti, teenagerske serialy su prevazne pre teenagerov a podobne. BIRDZ ma svoju cielovu skupinu a ta je prioritna a hlavna.
Tym je myslene, ze "toto nie je Pokec.sk aby si tu 40 rocni ludia hladali milenku a podobne, toto nie je seniorweb, aby 60 rocni rozoberali zvysujuce sa ceny plynu a elektriky atd..." tento web ma svoju definovanu cielovu skupinu, pre ktoru je vytvoreny, optimalizovany, nadizajnovany (preto je tu vela pestrych farieb, velkych tlacitiek, odvazne farebne kombinacie, preto BIRDZ tyka uzivatelovi, preto su tu slangove vyrazy a obcas sa tu miesa anglictina so slovencinou).
Ak sa tu citi niekto starsi fajn, ak mate napr 38 rokov a bavi vas BIRDZ, rada si citate blogy na BIRDZ, alebo tu diskutujete, alebo nedate dopustit na Gaboshove ci Stephanove videoblogy, tak to je len super. To znamena, ze ste v duchu asi este stale mlada Birdzacka, nikto vas nevyhana. My len mame svoju cielovu skupinu a je tym myslene, ze priemerny starsi clovek, ktory ma svoje dospelacke problemy, tu nenajde odpovede a pomoc, lebo tento web je prioritne urceny pre deti, teenagerov a zacinajucich dospelych (11-29) to je cele.
Dalsia vec, ktora mnohych trapi, NIKTO po dovrseni 30-teho roku NEBUDE automaticky zmazany. Vek v registracii je ODPORUCANY VEK uzivatela v momente ked sa registruje, ak sa mu tu bude pacit tak ze do smrti nebude chciet odist, tak ja budem len rad, lebo budem mat pocit, ze BIRDZ robime dobre
ja som vedel ze si tuto temu zalozila ty...celkovo u ludi v urcitom vyssom veku spolocnost vyzaduje iste vyspele spravanie a zodpovednost...ja zase nesympatizujem s ludmi v mojom veku co sa uz chcu brat, maju vazne vztahy a trepu ako ich laska vydrzi celu vecnost
BIRDZ je len pre mladých. Registrácia je vekovo obmedzená na vek od 11 do 29 rokov. Užívateľ, ktorý sa zaregistroval v povolenom veku, a postupne dovŕšil vyšší vek môže používať BIRDZ aj naďalej. Prosíme však, aby sa ľudia starší ako 30 rokov neregistrovali, tento server je určený najmä mladým ľuďom, starší ľudia majú na internete desiatky iných vhodnejších projektov
boooze no co...ved ked sa sem niekto starsi chce prihlasit ved nech sa...a ked sa mu nebude pacit tak jednoducho nebude chodit na birdz..strasne s vami...
@6 - to co som pisal v tomto komente je skopirovany text, krory sa zobrazuje pri registracii, nie je to moja myslienka, lebo niekori ludia by to mohli zle pochopit...a chcel som tym poukazat na to, ze ten text ma ocividne diskriminancny podton, a nie je to len nevinne odporucanie...to by muselo byt formulovane inak, lebo tak si odporucanie nepredstavujem...
@14 prečo nie ??? čo je na tom diskriminujuce ???? to maš ako keby do jasli prisiel neaky 20 ročny lebo sa mu tam pači ....keby tu bolo viac starych ako mladych to už by nebol ten Birdz ale neaky Senior klub .... ....a ako tam aj piše niekde pre tych su oni weby ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Tak ako detske programy v telke su urcene prevazne pre deti, teenagerske serialy su prevazne pre teenagerov a podobne. BIRDZ ma svoju cielovu skupinu a ta je prioritna a hlavna.
Tym je myslene, ze "toto nie je Pokec.sk aby si tu 40 rocni ludia hladali milenku a podobne, toto nie je seniorweb, aby 60 rocni rozoberali zvysujuce sa ceny plynu a elektriky atd..." tento web ma svoju definovanu cielovu skupinu, pre ktoru je vytvoreny, optimalizovany, nadizajnovany (preto je tu vela pestrych farieb, velkych tlacitiek, odvazne farebne kombinacie, preto BIRDZ tyka uzivatelovi, preto su tu slangove vyrazy a obcas sa tu miesa anglictina so slovencinou).
Ak sa tu citi niekto starsi fajn, ak mate napr 38 rokov a bavi vas BIRDZ, rada si citate blogy na BIRDZ, alebo tu diskutujete, alebo nedate dopustit na Gaboshove ci Stephanove videoblogy, tak to je len super. To znamena, ze ste v duchu asi este stale mlada Birdzacka, nikto vas nevyhana. My len mame svoju cielovu skupinu a je tym myslene, ze priemerny starsi clovek, ktory ma svoje dospelacke problemy, tu nenajde odpovede a pomoc, lebo tento web je prioritne urceny pre deti, teenagerov a zacinajucich dospelych (11-29) to je cele.
Dalsia vec, ktora mnohych trapi, NIKTO po dovrseni 30-teho roku NEBUDE automaticky zmazany. Vek v registracii je ODPORUCANY VEK uzivatela v momente ked sa registruje, ak sa mu tu bude pacit tak ze do smrti nebude chciet odist, tak ja budem len rad, lebo budem mat pocit, ze BIRDZ robime dobre
mne toto nepride ako odporucanie...
15..tebe sa mi uz nechce ani odpovedat