na zakladke sme na to mali fintu, ale uz som zabudol presny postup... trocha to pripominalo holotropne dychanie..cez prestavky sme si len tak, na 15-20 sekund odpadavali v triede, ale potom nas to preslo.
Toto by ma tiež zaujímalo. Párkrát som bola v takých situáciách kedy by sa mi celkom hodilo odpadnúť a nikto by neriešil to čo som dosrala ale to, že som odpadla.
@6 presne to ako deti sme robili v škole podarilo sa mi odpadnút ako aj dalsím a jednému zo starsieho rocnika muselu volat zachranku,odvtedy to nerobime, strasna blbost a vedel som aj nazov toho nieco na H,v spravach tiez o tom hovorili
@neoriginalna sak ked sa strasne chces vyhnut dacomu. Napriklad keby odpadnem ked ma chyta revizor alebo ked mam cosi prezentovat v skole, tak bude sa zlutovane nado mnou mozno
minule kamoška naschvál odpadla v lidli lebo ju prichitili ako čmajzla nejakú čokoládu. tak ju zdvihli a dali ľahnúť na pult s akciami a niektorí tam prítomní chalani ju išli ošahávať, že jej akciový tovar...hneď vyskočila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@loltrol niektore male deti naschval zadrzia dych az kym neodpadnu, ale neviem ci ti to pud sebazachovy dovoli