Je mozne zotrvat vo vztahu kde ty milujes a on to tak neciti?
mam taky..problem..chodim s mojim priatelom..uz 2 roky..a ekd som mu na valntina povedala ze ho lubim..on povedal ze nevie coi to co citi je laska ale nechel by ma stratit..nooo nerozumiem tomu ze ked sme spolu chodili lne pol roka povedal ze ma lubi ..no
Dva roky je v podstate dosť na to aby ho to mohlo "omrzieť".. Možno cíti stereotyp, city časom vychladnú a už to nie je tak ako to bývalo...
Niektorí to riešia prestávkou, ale tá je podľa mňa len odďalovanie konca.
Čiže si myslím, že city mu nenanútiš, on nemôže za to, že to tak cíti, porozprávajte sa o tom a nájdite vhodné riešenie..možno bude boľavé, ale nedá sa niekoho nútiť ľúbiť ak už neľúbi...
daj mu cas nech zisti co citi ale tak podla mna uz to nie je ono a ste obaja mladi tak si dajte navzajom sancu spoznat zase nieco nove a nie udrziavat "manzelstvo"
no vies, podla mna len nie je zvyknuty na to, ze po case vo vztahu vyprsi ta prvotna zamilovanost a sice ta lubi, ale je to uz dalsi level vztahu a on to nechape sam v sebe...
ale urcite to neries tu, ale s nim... normalne sa s nim otvorene porozpravaj, lebo takto sa to len natahuje a zbytocne sa tym trapis... ked sa to ma ukoncit, skor ci neskor sa to stane a pre teba lepsie skor, aby si jednoducho mohla ist dalej...
tak drzim palce teda, nech to skonci co najlepsie
no chalani su vzdy divny a vacsina z nich nikdy nevie co citi....ale pokial on nemiluje, alebo nelubi tak ten vztah zmysel nema....to je len ublizovanie si....
noo hmm...kecala som s nim a .povedal zee...stale nevie co to je ...a som mu hovirla nech porozmysla..noo..dajak...nic..nepovedal..hm....neviem co to ma znamenat
nechcem byt prilis pesimisticka, ale to nema vyznam... ked uz citis, ze sa vzdaluje... pocuvaj svoj vnutorny hlas sak aj mne takto skoncil vztah... potom som ho poslala za byvalou a hadaj s kym chodi teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a mozno ma inu
Niektorí to riešia prestávkou, ale tá je podľa mňa len odďalovanie konca.
Čiže si myslím, že city mu nenanútiš, on nemôže za to, že to tak cíti, porozprávajte sa o tom a nájdite vhodné riešenie..možno bude boľavé, ale nedá sa niekoho nútiť ľúbiť ak už neľúbi...
ale urcite to neries tu, ale s nim... normalne sa s nim otvorene porozpravaj, lebo takto sa to len natahuje a zbytocne sa tym trapis... ked sa to ma ukoncit, skor ci neskor sa to stane a pre teba lepsie skor, aby si jednoducho mohla ist dalej...
tak drzim palce teda, nech to skonci co najlepsie