bolo uz tolko ..ludi.. o ktorych som si niekedy myslel, ze by som za nich dal zivot... ale to je naivne, clovek sa zamiluvava a odmiluvava a zivot by som v buducnosti vedome polozil snad len za deti alebo manzelku. A mozno ze v hranicnej situacii ani za nich. A mozno naopak aj za niekoho ineho.
Určite nie. Jednako by ho tí ľudia nedali za mňa, a jednako takých priateľov či blízkych nemám. Možno rodinu, ale tí by zas dali život za mňa, takže...
Možno aj áno.... teraz určite..lebo takú osobu mám...no nie vždy mám taký pocit...a presne ako ste povedali... by som si asi položila otázku "Dal by on za mňa život?" takže tak..
može byť tou "osobou" aj moj pes...ak hej, tak áno položil by som za neho život ..a také niečo sa skoro aj raz stalo keď ho napadol vačší pes - boxer a ja som po tom boxerovi skočil, schytil ho a nemyslel som na to, že ma ten pes može roztrhať..
asi iba za jedneho... ani to som si neni isty, ako by som v tej situacii reagoval, ale myslim, ze radcej by som bol keby som tej osobe zachranil zivot, ako zit bez tej osoby...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
136 komentov
kazdy den mi ublizuje a povedala som si ze MUSIM zabudnut.. zacnem tym ze dam hlas nie
A k téme. Ehm... Ja?
Pud zebazavhovy dokazeme prekonat ale co strach z dlheho trapenia ? Dokazali by nase city prekonat aj ten ?
Existuje niekto, namiesto koho by ste boli ochotni byt muceni s tym, ze tomu druhemu daju pokoj cele hodiny ?
Existuje niekto, za koho by ste prevzali bolest ? Alebo smrtelnu dlhotrvajucu chorobu ?
Su aj horsie veci ako smrt.....
Tym ale nechcem znevazit hodnotu otazky A hej dal by som zivot za kazdeho jedneho cloveka, ktoreho mam rad. (ale zas tak vela ich nie je xD )