Je nejaké miesto/miesta, na ktorom sa vám snívajú niečím špecifické sny?
Nejde mi o nič mystické ani tajomné, pýtam sa len z čistej zvedavosti.
Asi pred 2 týždňami sme sa presťahovali a odvtedy mám nesmierne živé a výsostne nechutné sny (napr. dnes sa mi snívalo, že sa mi týrané mačiatko, ktorého som sa ujala, za
Vacsina miest ktore som navstivil bola pre moju dokonalost nedostacujuca. Ale ked som vystupil na K2 , vtedy aspon nadmorka vyska z polovice vystihovala moju velkost.
@gothicpoethic poznám to, v mojej starej posteli, som mávala krásne sny. teraz sa mi premiestnila izba, spávam na novej a vôbec sa koľkokrát nevyspím, mávam nočné mory...ale dosť to záleží aj od toho , že aké mám pocity a myšlienky pred spaním... ale áno,je na tej zmene prostredia niečo zvláštne.
@gothicpoethic to nie je miestom. je to psychické prispôsobovanie sa. ty si to sama neuvedomuješ, ale tvoje podvedomie si uvedomuje, že si zmenila prostredie. Reaguje na zvyky na nové prostredie, na prispôsobovanie sa. Možno to ani nemusíš vedieť, ale podvedomie, kde vznikajú sny, má silný vplyv na telo. Trebárs sa mu nepáči, že ste tam kde ste a chce ťa vyhnať. Podvedomie sa ťažko naučíš ovládať. To je ako so snami. Tie tiež nenaprogramuješ. A ak sa to niekomu podarí ťažkým cvikom, stále ostane podvedomie takým diablíkom/anjlom ktorý šepká. Je to tajomné miestočko.
ja som napríklad začala spávať doma v inej izbe... a brutálne sa vždy spotím, a musím si pustiť rádio aby som vôbec zaspala. Len sa musíš prispôsobiť.
Toto sa stalo mojej tete..nemohla spávat v novom byte..lebo sa jej snivali takéto sny..ale skor..ze zabila svoju dceru,svojho syna..o den nato zase podobne veci..kedže jej z toho bolo zle..tak si dali vysvetit cely byt..ale už je to zrazu fajn..neviem..to len hovorím..
Mne sa toto deje ked som obcas musela spávať v dome..dole kde kedysi bývala moja prababka..a zomrela (čiže to ej asi pochopitelne) tám mavam vzdy sen s nou...vacšinou ej to tiez plne krvy..takže sa tam pokúšam nespať..neviem v čom to bude že sa toto deje tebe
moje sny nezávisia od miesta... väčšinou sa mi nesníva vôbec, resp. nepamätám si.... ale v poslednom čase, tých pár, čo sa mi snívalo, boli tiež dosť nechutné. občas niekto mŕtvy a tak.... neviem, čo si mám o tom myslieť.
spôsobuje to energia zo zmeny prostredia si skratka nachylna na zmenu prostredia a tvoje telo sa stym vysporiadava dlhsie ako iny ludia ja ked som bol maly tak som vydel film teksasky masaker podla skutocnosti od ftedy sa neviem zbavit tvare Thomasa Hewita to je ten blazon a vzdy ked sme na chate ktora my pripomyna ten dom mam take sny ze tam nabehne a vsetkych nas rozseka motorovov pilou su to take zive sny sktorych ked sa mi snivaj chcem plakat
U mňa to neovplyvňuje ani tak miesto ako obdobie. Každý rok, v takomto čase mávam sny plné smútku a ľudí z tábora, ktorí mi neskutočne chýbajú. A naopak, keď som v tábore, tak si pamätám takmer všetky sny za noc. Minule som ich narátala asi sedem či osem za noc.
mám takéto miesto u babky... snívajú mi tam tak živé sny že začínam pochybovať že či nie som náhodou schizofrenik... vačšinou si nepamatám dej sna ale iba pocity a pár obrazov, doma sa mi také živé sny nesnívajú. no niekedy som ráno na pochybách či sa niečo stalo alebo nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
2.geopatogénna zóna/predchádzajúci majitelia boli psycho/iné zlé podmienky
ale o tom asi reč nebola.
A potom ešte určité obdobia.
ja som napríklad začala spávať doma v inej izbe... a brutálne sa vždy spotím, a musím si pustiť rádio aby som vôbec zaspala. Len sa musíš prispôsobiť.
Mne sa toto deje ked som obcas musela spávať v dome..dole kde kedysi bývala moja prababka..a zomrela (čiže to ej asi pochopitelne) tám mavam vzdy sen s nou...vacšinou ej to tiez plne krvy..takže sa tam pokúšam nespať..neviem v čom to bude že sa toto deje tebe