ano je jeden clovek ktoreho kazdy jeden nazor je uplne nelogicky primitivny...ale zablokovat by som nezablokovala nikoho aj ked ten clovek to asi nema v hlave v poriadku.
@johnysheek Miško ty ma chceš dnes zabiť smiechom alebo kerú mariju? Ja neviem, možno dám zase stav, ale neviem, či to niečo pomôže... "bé á en en á í pé" mi momentálne príde ako rajská hudba...
@lucia199513 prečo by ma nemal vyvolávať a privolávať? nebodaj sa ma bojíš drahá moja
@tikalok Zase sa začínaš báť, že niekomu uštedrím kop z otočky? To takto skoro zrána nieeeee
A pripájam sa k prianiu @johnysheek-a... nech ti dlho vydrží to výslnie a nech ťa prudko baví hádať sa s každým a tak získavať pocit, že máš nejaké sebavedomie
@lucia199513 A čo sa týka toho IP-čka (jáj, ty nevieš, čo je to IP-čko, jasné) zablokuje sa celkový prístup na Birdz z TVOJHO počítača. Registrovať sa síce môžeš, ale to by si musela pobežať to niakej internetovej kaviarne a tam si založiť nový nick Ak sa ti chce...
@adulicek01 ako som už včera povedala, mne niekedy spôsobuje neskutočnú satisfakciu, hádať sa s niekým trápnym Vybíjam tým negatívnu energiu... neslúži mi to ku cti a vôbec ma to netrápi Lenže... ja v 14tich som rozhodne takto nefungovala, takže... mám na to dokonca aj dôvod
@johnysheek no ja neviem... našiel by si si iného obrancu, ktorý by rozdával kopy s otočkou
@etelnair To zrejme vzniklo z môjho priezviska na FB (t.j. Čaknorysová) a faktu, že kedykoľvek spomeniem, že niekoho kopnem z otočky, tak ten človek stíchne, prípadne ak chcem venovať ten kop niečomu, čo nefunguje, tak to radšej okamžite už iba pri spomenutí fungovať začne... @tikalok takto rieši svoje problémy s padajúcim netom... spomenie mňa a net okamžite naskočí!
neriešim koho zablokovať keď zbadám nejakého užívateľa čo je fakt asi primitív tak sa iba zasmejem ale zablokovať ? to nie by to ani zmysel nemalo.....
Lucia 13/14 ... o pár rokov si toto pozrieš, buď sa budeš šúľať po zemi alebo sa budeš hanbiť ako pes ... ja ti prajem to prvé, ale myslím, že to bude to druhé ... máš fakt komentáre hodné 14 ročného decka v puberte ... hoci, keby také neboli, nebola by taká prča zabŕdať do teba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
zeby to bol love4ever????(alebo nejak tak...)
vies, ty si bol znacny kandidat
co ty na to @sarah_whiteflower myslis ze @tomas vyhovie?
//ok viem ze prehanam..
-------------------------------------------------
@lucia199513
@lucia199514 to je nahoda, alebo ste dvojicky??
sorry, ale blbe argumenty, hned daj dokazy, len mi dajte 5min.
to nahoda to asi nebude,...to su 2 nicky na jedneho cloveka
óóóó, už sa fakt celá trasiem že ma zablokujú...
..ja si podľa teba neviem spraviť nový nick alebo co??
uz ste trapni, obraciate sa tu k obycajnym birdzakom...
tava si tu mozno jedine ty, na inych sa neopovazim pouzit také britkéééééééé slovo
@lucia199513 @lucia199514 ale ze si si kvoli tomu musela zakladat 2 maily na centrume.. a dufam ze len dva..
dufas velmi zle, ale neboj, zatial ich neplanujem tuto pouzit
Ignorovať Teba a Tvoje zakomplexované názory úplne stačí.
Prehrala si.
@lucia199513 prečo by ma nemal vyvolávať a privolávať? nebodaj sa ma bojíš drahá moja
@tikalok Zase sa začínaš báť, že niekomu uštedrím kop z otočky? To takto skoro zrána nieeeee
@lucia199513 A čo sa týka toho IP-čka (jáj, ty nevieš, čo je to IP-čko, jasné) zablokuje sa celkový prístup na Birdz z TVOJHO počítača. Registrovať sa síce môžeš, ale to by si musela pobežať to niakej internetovej kaviarne a tam si založiť nový nick Ak sa ti chce...
ale ta pesnicka.. znie zaujimavo
@johnysheek no ja neviem... našiel by si si iného obrancu, ktorý by rozdával kopy s otočkou
@etelnair To zrejme vzniklo z môjho priezviska na FB (t.j. Čaknorysová) a faktu, že kedykoľvek spomeniem, že niekoho kopnem z otočky, tak ten človek stíchne, prípadne ak chcem venovať ten kop niečomu, čo nefunguje, tak to radšej okamžite už iba pri spomenutí fungovať začne... @tikalok takto rieši svoje problémy s padajúcim netom... spomenie mňa a net okamžite naskočí!
...nedá sa sadnúť za iný comp???vsak sa len presuniem o miestnost dalej
@lucia199514
@lucia199513
rovnaky uzivatel na 100% alebo surodenci alebo spolubyvajuci
ale asi tak.. i to priznala
@pojem
@nicmanenapada
@biancadetolle
@idea
@tomas
aj na moju!
teba sa nebudem bat, ani keby si ma strasila v tom najhorsom sne...
Dievča už stačí toho trápneho spamu!