ani nie celé sny, ale stáva sa, že sa sen odohráva na nejakom neexistujúcom mieste, ktoré poznám a viem, že som tam už niekedy bola, resp. pamätám si, že sa tam niečo stalo, teda si to musím pamätať z iného sna.
ale mne sa aj niekolo dni snival pribeh na pokracovanie normalne jeden den pribeh zacial druhe den pokracoval ja som si ho len jemne upravoval a atd tak to trvalo par dni
lutujem ze ked som vstal som si ho hned nedal na papier, mohol som vydat knihu
niekedy sa mi snivali a asi aj este budu) opakovane strasne dlhe ale uplne totozne sny.do detailov a ked som sa zobudil aj tak vobec neviem o com to bolo
ja mam taky jeden sen z detstva alebo ani neviem kedy sa mi snival ale zanechal vo mne vyraznu stopu. je strasne zvlastny a pride mi to ako nejaka spomienka z minuleho zivota skor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
teraz sa stavím že všetkým odrazu, ale ja som na to patrične hrdý, lebo je to super
ale mne sa aj niekolo dni snival pribeh na pokracovanie normalne jeden den pribeh zacial druhe den pokracoval ja som si ho len jemne upravoval a atd tak to trvalo par dni
lutujem ze ked som vstal som si ho hned nedal na papier, mohol som vydat knihu
Podľa mňa je to normálne, aj mne sa to stáva, pokiaľ sa mi niečo vôbec sníva.