a skorej by som povedala ci je normalne ked niekto z toho strach nema, ved ked mi na niekom zalezi a nieco by som s nim chcela mat tak je snad prirodzene ze sa bojim ze to poserem a ze uz sa nikdy neuvidime a to by mi bolo hrozne luto cize by to malo katastrofalne nasledky..
podľa mňa je to normálne veď kto nemá strach začať si s niekým? nikdy nevieš čo od toho človeka môžeš očakávať a keď si myslíš že ho ešte dobre nepoznáš tak je lepšie ešte počkať ak ťa má skutočne rád tak si na teba počká
súhlasím s @malapohroma - je to normálne, že to nechceš pokašľať a že sa obávaš ako zareaguje, alebo zo strachu že by ste sa prestali už aj normálne baviť radšej nič nepovieš alebo len naznačíš...u mňa v podstate rovnako
ja som toto zazila je to vsak prirodzeny strach ,ak si nikoho este nemala ,alebo teda ten dotycny ,co sa boji ...ale ten strach casom vymizne ,len musis toho cloveka velmi lubit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
niekto kto sa toho neboji to neberie vazne
(Im sorry, my opinion)