Mládež je stále rovnaká. Ani horšia ani lepšia. Primeraná spoločnosti, pretože, či sa jej to páči alebo nie, podnety na svoje chovanie čerpá iba v danej spoločnosti. Jednoducho mládež nemá inú možnosť.
čo počuvam tak je,ale aj tak si myslím že je aj ked sa hovorí že sa vtedy o tom čo sa robilo zle nehovorilo, myslím že málokedy zabilo nejaké decko svojich rodičov alebo naopak, decká mali vačší rešpekt teraz už nemaju žiadny podaktorí..
Určite je.Pretože mládež v minulosti si nemohla toľko dovoliť vyskakovať lebo bola veľká "nesloboda."Vtedy ti žandár vypálil také zaucho že si sa skoro posral teraz by ho riešila inšpekcia MV.Lebo teraz všade zúri demokracia a to vidno aj na správaní dnešnej mládeže.
@ubosko si mi to doslova zobral z úst... presne tak. Mládež už dnes nikoho, FAKT nikoho nerešpektuje... priveľmi si dovoľujú a nikto s tým nič nerobí... a hlavne sprostejú..., veľmi...
Ja neviem, ja som nikdy nejak extrémne neoplýval rešpektom voči autoritám a nezdá sa mi na tom nič zlé, popravde by sa mi to tak skôr zdalo, keby to bolo naopak ...
Keď sa môj otec opil a urobil nejakú hlúposť hanbil sa za to ešte pol roka a dovtedy sa nedotkol pohárika.
Dnes keď sa mladý ožere a urobí nejakú sprostoť (na ktorú si ani nepamätá) je to bohový zážitok ktorý treba čím skôr zopakovať...
Rešpekt pred učiteľmi, staršími ľuďmi či policajtmi nula bodov. Skôr čím je drzejší a čím viac priviedol nejakého človeka do zúfalstva svojím správaním, tým je väčší hrdina...
Či sa pije, fajčí častejšie ako v minulosti nie je pre mna podstatné. Podstatné je meniace sa myslenie ľudí smerom nadol...
neviem ci sa da povedat ze je horsia...urcite viac pije, fajci, sem-tam nejake drogy (vždyť to všichni známe že jo ) ale ze by boli mladi ludia nejako vyslovene zli alebo podstatne horsi ako napr. pred 20 rokmi to si nemyslim
nie. lebo v minulosti sa veeelaa veci nemedializovalo ako teraz. teraz sa v spravach objavii aj to ze v ba nieje pri zs pokosena trava take somarini urcite v spravach nechodili. a tak isto v minulosti mala mladez urcite "ine zabavky" ako dnes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Dnes je viac možností robiť kraviny, ale pomer medzi využitými a všetkými príležitosťami by pre toto a každé iné storočie bol približne rovnaký.
Hej, tomu sa hovorí ideálny stav spoločnosti, keď sú pre 10ročné deti 20roční ľudia a priori bohovia ...
Dnes keď sa mladý ožere a urobí nejakú sprostoť (na ktorú si ani nepamätá) je to bohový zážitok ktorý treba čím skôr zopakovať...
Rešpekt pred učiteľmi, staršími ľuďmi či policajtmi nula bodov. Skôr čím je drzejší a čím viac priviedol nejakého človeka do zúfalstva svojím správaním, tým je väčší hrdina...
Či sa pije, fajčí častejšie ako v minulosti nie je pre mna podstatné. Podstatné je meniace sa myslenie ľudí smerom nadol...
Ved tie detska su proste drze, a to je vec vychovy... a nie vec alkoholu...