@teddy to by museli byť aj oni tak odvážne na prehoblovanie ...a zas pochybujem, že budú tak "ľahké" ...no a za triezva by som ani nemal odvahu sa ich na niečo takéto pýtať ...ani s opitím by to nebolo lepšie a ani som sa baby toto nikdy nepýtal
@nikolas1410 ono je to inak
Ľuďom môže prísť sexi čokoľvek, aj sranie v jedálni.
To ale neznamená, že ľudia, čo to robia, to automaticky robia za účelom byť sexi.
Nevravím, že nikto, ale to, čo tebe príde sexi a to, či to človek robí za tým účelom, sú dve rozdielne veci
@teddy lol
Celý deň som nebola pokojnejšia, ako som teraz
A ak by si miesto prikazovania mi sa šiel učiť písanie čiarok, spravil by si svetu lepšiu službu
@teddy gratulujem, že si sa naučil používať Google, ďakujem za ponuku a oceňujem tvoju odvahu dovoliť mi priblížiť sa k tvojim osobným partiám, ale obávam sa, že aj tak žiadne nemáš, keď sa skrývaš pod fejkom
Dal som ako odpoved ano, ale skor ked vidim niekde niekoho robit poledance (ig, youtube) tak ma vzdy fascinuje jak to zvladaju lebo sak ten clovek musi mat tak vymakane jadro a celkovo fyzicku ze ci pana
@veryhappyhippo jezis ano toto, hlavne na pole sport ked sa pozeram tak velmi, velmi casto nechapem ale v niektorych pripadoch aj exotic, clovek sa plazi po zemi a zrazu do toho uplne nepochopitelne silovo narocny trik urobeny akoby nic a len pozeras ze...ako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
V mojom podaní isto nie. Čo je úplne fajn, lebo moje ciele sú aj tak niekde úplne inde
Ľuďom môže prísť sexi čokoľvek, aj sranie v jedálni.
To ale neznamená, že ľudia, čo to robia, to automaticky robia za účelom byť sexi.
Nevravím, že nikto, ale to, čo tebe príde sexi a to, či to človek robí za tým účelom, sú dve rozdielne veci
Rozumiem tomu že to polovica tých báb nerobí kvôli tomu, aby boli pre niekoho sexi.
No ja reagujem na niečo iné. Ona píše: "pole dance nie je na to, aby MUŽOM prisiel sexi".
Prečo tam napísala "mužom" a nie "ľuďom" napríklad?
Plus väčšina populácie je hetero, takže sa dá predpokladať, že kde je úmysel byť sexi, tak je to, až na výnimky, cielené na druhé pohlavie
Keď si taký hrdina, urážaj z hlavného nicku
Celý deň som nebola pokojnejšia, ako som teraz
A ak by si miesto prikazovania mi sa šiel učiť písanie čiarok, spravil by si svetu lepšiu službu