Hej, mala by si mať vyšší cieľ ako je napríklad taký svetový mier . Pýtam sa, čo by mal z toho keby bol fake? A čo by si mala z toho ty, keby zistíš, že je fake? Ak to pomocou tejto ankety teda zistíš
Mne je to všeobecne jedno. Nech má orientáciu akú len chce. Len nech mi nekomentuje fotky, že som úžasný a jeho typ. Inak mi je úplne ukradnutý, nech si robí čo chce...
hahahahaaaa no taketo tuto onéé tooto kebyze date ze ci sprejerka01 fake tak tu asi neiekoho zabijem!! ja isto nie som fake a nemam dovod mysliet si ze zajko30 je FAKE!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a nechapem zmysel tejto ankety, co nou chces dosiahnut?
čo ňou chcem dosiahnuť? :d
to musím mať nejaký vyšší cieľ, ako napr. svetový mier? :d
Aďa
ajaj... a čo tu kto má z nejakej ankety...nikomu to zdravie nezaručí ani kreditku s tučnou sumou na druhý deň neprinesie, tak? :d
otvorene v tomto fóre vyznávam značné sympatie tvojemu nicku !!! ...len toľko som chcela
ale otazka na teba: preco zakladas forum pod nickom @lucia199507 a reagujes na to pod nickom @lucia199513 ?
Takže sčasti je fake.
Ale tiež mi neprekáža, ale skôr ma baví, chýbal by mi, ak by sem nechodil, narozdiel od ostatných fake nickov, ktoré veľmi nemusím.
ďakujem na 100x
pretože na nick lucia199513 som si zabezpecila ban pre zakladanie for a diskusii, tak musim z fake nicku zakladat...ok ?d :d
čo ty vieš, aké mám problémy filip :d :d
@facska oky dám si pozor na teba...
@millieandrea
@courtneylovegrunge mierne zateplený haha, hyhyhy musím pridať na termostate...
filip
preco radsej o tych predbenych nociach nenapises, pocas kt. si lames hlavu?
prirovnám ho k Lady Gaga - ona je premyslený - veľmi dobre premyslený, marketingový ťah, a zajko30 je veľmi dobre premyslený fake, môj názor !