Je podľa vás chalan, ktorý má enormné chlpy na nohách (cca 3cm) a oholí si ich gay?
Čavte, mám kamoša, ktorý má strašne veľké chlpy na nohách tak ma poprosil aby som sa spýtal ostatných ľudí aký majú názor na to keby si ich oholil... Tie chlpy má fakt obrovské a strašne husté... Už je teplo a on sa za ne hanbý a nenosí ani krátke gate...
Tak napríklad ja počúvam lady gagu a poznám pár ľudí ktorý o mne hovoria ze som za to ze ju počúvam buzik... ale ako hovoríš svedčí to o ich inteligencii
Inak, husté chlpy na nohách väčšinou nebývajú brané ako nejaký vrchol neestetickosti, kým sa o ne nepotkýnaš, tak je to podľa mňa v poriadku ...
Oholiť si ich, samozrejme môžeš, ale neviem, aký by to malo mať zmysel ... Niekto môže považovať za neestetické husto ochlpené nohy, niekto zasa oholené nohy a nezdá sa mi, že by si si niečím takýmto mal "prilepšiť" natoľko, aby to stálo za tú námahu
co keby ste neriesili ci ide o neho alebo naozaj o kamosa a poradili mu?
nech si ich neholi.. zeny maju rady chlpatych muzov (az na podpauzsie) okrem toho, vacsina muzskych noh, pokial na nich nema skutocne svaly, vyzera bez chlpov smiesne a zensky. smelo nohy vytasit aj s chlpami..
JA osobne by som si nohy nikdy neoholil - nech si vraví kto chce čo chce...poznám zopár chalanov čo si holia nohy- z toho 1 nieje gay
Podľa mňa oholené nohy u chlapa vyzerajú divne...ale to je môj názor a ako vidíš každý tu má iný. Je to aj dobou, kedysi boli chlpy známkou mužnosti. Dnes u mnohých známkou...no nebudem sa vyjadrovať Len sa bojím že o 100 rokov sa budeme sťahovať z kože lebo sa budeme hanbiť za to že nám vidno epidermis
Pokiaľ ide o veci estetického rázu, zdá sa mi, že je úplne normálne robiť niečo podobné "pre niekoho" a nie sám od seba ... Alebo preto, lebo je to považované za hnusné a staromódne ...
pocuj, ja mam ten isty problem, riesim to tak, ze si ich ostriham strojcekom s kratkym nadstavcom, a funguje to super su kratsie, ale su tam, takze pohoda
@mm47 Ty si žena že vieš ako to MY berieme?? Ak nie tak láskavo netrep, pretože je úplne jedno či si chlapec nohy holí, alebo nie,.. Ak máš problém s metrosexuálmy tak si ho choď riešiť inde ale tu tvoja osobná zaujatosť voči určitej skupine ľudí nikoho nezaujíma
a čo sa týkla toho že by si chlapec neholil nohy z vlastnej iniciatívy je bullshit, môj vlastný priateľ sa ma spýtal či bude ok ke´d si ich oholí lebo je leto, nebude sa tak potiť a pekne ho chytí slniečko.....
Bože kedy ľudia prestanú byť škatuľkujúci obmedzenci ??? (ach)
@qweram no ale pockaj, pocuvas lady gagu, chces si holit nohy...to je uz nebezpecna kombinacia a tak co je na tom, aj keby sa ti pacili chlapci...ked si chces oholit nohy ohol si ich, jeb na nazor druhych, rob si zivot takym akym ho chces mat a nie takym, aky to od teba vyzaduje spolocnost.
Chlpaté nohy sú na chlapovi sexy! Akonáhle si chlap oholí nohy, prestáva byť chlapom! (Ale zase neberte ma doslovne. Ale chlapské oholené nohy sú jednoducho fuj.)
myslím že je to v pohode keď si chlapec oholí nohy, je to jeho vec, keď mu je tak lepšie nech si to tak spraví, rozhodne si o ňom nebudem myslieť že je gay
Zdá sa mi, akoby si na môj koment reagoval, ako na vážne myslený ...
Ak je to tak, tak len uvediem veci na pravú mieru ... Ten môj komentár si len robil srandu z prípadného automatického vydedukovania holenie nôh->gay, tak, že som gaya zamenil za nejaké absurdnosti, čo ma napadli ...
Chlap nie je gay len preto, že si holí nohy. A myslieť si o nejakom mužovi, že je ináč orientovaný len na základe toho, že má oholené nohy, je podľa môjho názoru dosť primitívne a úbohé. Ale aj keby si to niekto myslel... no a? Čo ho po tom?
Veď ak sa s oholenými nohami "tvoj kamoš" bude cítiť lepšie, tak nech si ich oholí. Oveľa dôležitejšie ako názory ostatných je to, aby sa cítil dobre, nehanbil sa ísť von a bol zo sebou (a svojim telom) spokojný.
Neznamená to že je gay. Teda môže byť gay, ale to nemá nič spoločné s holením nôh. Ale každopádne to vyzerá trochu smiešne keď má chalan oholené nohy ako dievča. Lepšie by bolo si skrátiť chlpy strojčekom na pár mm alebo cm
podla mna na tom nie je nic zle ked si chalan oholi nohy .. vyzera to ovela ovela lepsie nez nechutne dlhe chlpy... chodim na sportovy gympel kde polku skoly tvoria futbalisti ktori si takmer vsetci tie nohy holia a gayovia urcite nie su ! a vyzera to ovela lepsie ! naozaj cize ak ti chply vadia nevahaj a daj ich dole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
keby si ich oholil, bou by gay
ak sa hanbi, nech nechodi von
Keby si ich oholil naozaj by to vyzeralo ako by bol teplý navyše asi aj neprirodzene a isto by to nebolo príjemné. Hlavne keď znova začnú rásť.
Keď sa niekomu nepáči jeho problém ako vždy ten môj kamoš hovorí.
Vlastne nie...rozhodol som sa že ja nebudem osierať, nevravel som o kamošovi ale o sebe.
bože chlapče, nemáš tu fotku, meno, nikto nevie kto si a aj tak má problém spýtať sa, či je vporiadku keď si chlapec holí nohy?
a k tém, áno, je to úplne normálne
Odhadovat orientaciu podla toho ci sa holim alebo nie? Kde sme ??
Oholiť si ich, samozrejme môžeš, ale neviem, aký by to malo mať zmysel ... Niekto môže považovať za neestetické husto ochlpené nohy, niekto zasa oholené nohy a nezdá sa mi, že by si si niečím takýmto mal "prilepšiť" natoľko, aby to stálo za tú námahu
keď mu to vadí tak nech si ich oholí no
Prečo by si ich nemal holiť kvôli nikomu?
Ako si to myslel?
nech si ich neholi.. zeny maju rady chlpatych muzov (az na podpauzsie) okrem toho, vacsina muzskych noh, pokial na nich nema skutocne svaly, vyzera bez chlpov smiesne a zensky. smelo nohy vytasit aj s chlpami..
Ak by si povedal určovať, tak by som súhlasil, ale slovo "odhadovať" tam podľa mňa vôbec nesedí ...
Orientáciu človeka môžeš odhadovať práve len na základe podobných znakov, ktoré síce nič neurčujú, ale môžu niečo naznačovať ...
tento názor sa mi zatiaľ najviac páčí, si zábavný človiečik
JA osobne by som si nohy nikdy neoholil - nech si vraví kto chce čo chce...poznám zopár chalanov čo si holia nohy- z toho 1 nieje gay
Podľa mňa oholené nohy u chlapa vyzerajú divne...ale to je môj názor a ako vidíš každý tu má iný. Je to aj dobou, kedysi boli chlpy známkou mužnosti. Dnes u mnohých známkou...no nebudem sa vyjadrovať Len sa bojím že o 100 rokov sa budeme sťahovať z kože lebo sa budeme hanbiť za to že nám vidno epidermis
Lebo myslim ze sam od seba by si ich neholil , akurat mozno lebo mu nejaka baba povedala ze je to hnusne a staromodne....
No ja som chcel povedať len toľko, že ak už niečo takéto človek odhaduje, má zmysel pozerať aj na zdanlivo nesúvisiace veci ...
Ani náhodou som nechcel povedať, že oholené nohy sú niečo, čo by ľudí nejak rozdeľovalo do takýchto škatuliek ...
@leoooo lebo bavit sa o imaginarnom sexe s imaginarnou frajerkou je ovela drsnejsie ako sa bavit o chlpoch. chapem.
Pokiaľ ide o veci estetického rázu, zdá sa mi, že je úplne normálne robiť niečo podobné "pre niekoho" a nie sám od seba ... Alebo preto, lebo je to považované za hnusné a staromódne ...
a čo sa týkla toho že by si chlapec neholil nohy z vlastnej iniciatívy je bullshit, môj vlastný priateľ sa ma spýtal či bude ok ke´d si ich oholí lebo je leto, nebude sa tak potiť a pekne ho chytí slniečko.....
Bože kedy ľudia prestanú byť škatuľkujúci obmedzenci ??? (ach)
Adam
Myslím, že @mm47 tam hovoril o zakladateľovi, ktorý fakt nevyzerá, že by si chcel sám od seba, na základe osobných preferencií, holiť nohy ...
Kukuricu pod pazuchami si oholim z vlastnej vole, sak nechcem sam sebe smrdiet ked sa spotim
...Krakena si oholim koli slecne dokonca aj hrudnik...
Ale nohy si holit, len tak z vlastnej vole ?!
Wou, wou, wou ...Nehroziii
Robia to samponkovia aj sportovci sice...
Ty druhy su vacsinou prudko inteligentny, a myslia si, ze budu "aerodinamickejsi"
Pohnutky prvej skupiny nepoznam a najskor by som im neporozumel
Hovorim ze je hnusne ked si chalan holi nohy , kvoli komukolvek ....
preboha.
rozmýšľaj!!!!!!
Zdá sa mi, akoby si na môj koment reagoval, ako na vážne myslený ...
Ak je to tak, tak len uvediem veci na pravú mieru ... Ten môj komentár si len robil srandu z prípadného automatického vydedukovania holenie nôh->gay, tak, že som gaya zamenil za nejaké absurdnosti, čo ma napadli ...
Veď ak sa s oholenými nohami "tvoj kamoš" bude cítiť lepšie, tak nech si ich oholí. Oveľa dôležitejšie ako názory ostatných je to, aby sa cítil dobre, nehanbil sa ísť von a bol zo sebou (a svojim telom) spokojný.
mám kamaráta, ktorý si holí nohy (asi kvôli tomu, že je aktívny plavec, alebo proste lebo chce) a nie je gay (teda asi