Najextremistickejší je podľa mňa KĽDR. pretože čo je extrémizmus?
Wiki:"Extrémizmus je definovaný ako neštandardné správanie, prípadne ideológia, ktoré sa významným spôsobom odlišujú od všeobecne akceptovaných a zaužívaných stanov"
rada by som, aby mi niekto ozrejmil situaciu... poznam par izraelcanov a nepridu mi nejaki pridrbani ani ich nazory nie su rasisticke, tak ja neviem...ja neviem co sa tam teraz deje, viem ze je tam nejaky konflikt ale tak... neviem preco by to mal byt najextremistickejsi stat
nie. nejak to nesledujem, ale pamätám si to buldozérové obdobie, kedy som nechápal o čo ide, a bolo mi vysvetlené, že vlastne keď sa niekde v izraeli odpálil palestínsky bombový atentátnik, tak jeho rodina potom usporiadala oslavu, lebo to bola hrozná česť, a izraelčania vzali buldozér, a zbúrali danej rodine dom. a to mi prišlo ako absolútne vynikajúce riešenie, svojim spôsobom.
@mamradadeli Vysvetlenie je jednoduché niektorým ľuďom proste nevysvetlíš že nebezpečenstvo tu nehrozí od žiadnych moslimov, cigánov, kresťanov, kňazov, Maďarov, Ukrajincov, homosexuálov, slobodomurárov, sionistov, konzumentov marihuany ani návštevníkov festivalu Pohoda, ale od starej známej majoritnej ľudskej blbosti.
@mamradadeli Toto ti zrejme ozrejmi prečo je Izrael extrémistický štát. » encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:AN... tu máš na mape jasne uvedení pokles palestínského obyvateľstva ktorého úbytok je spôsobení práve vyvražďovaním zo strany Izraela.
@james144 Od roku 2012 som dosť dĺho nechal túto tému nepovšimnutú a to som si myslel že za tie 2 roky už ti d"jde po mnohých udalostiach vo svete že plačeš nad špatným hrobom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a mohla by sa za mňa biť keď budem v krčme rýpať
Wiki:"Extrémizmus je definovaný ako neštandardné správanie, prípadne ideológia, ktoré sa významným spôsobom odlišujú od všeobecne akceptovaných a zaužívaných stanov"
všetko o "židovskej" infantíde. Humus, špina, bordel.