ako pre koho, podľa toho, kto sa ako cíti a kto sa na to cíti má to veľa výhod a rozhodne je na hovno zhánať chlapca keď ho nejako od srdca neľúbim. to radšej byť single
pre mna urcite nie.... nikdy mi to single nevydrzalo ... vlastne som od svojich 12tich single ani skoro vobec nebola proste ja potrebujem pri sebe človeka komu môžem všetko povedať, a som si 100%ne istá že to zostane len medzi nami, potrebujem niekoho, kto ma má naozaj rád a spraví pre mňa úplne skoro všetko aj keď mám takú náladu že sa mu sama čudujem... a presne taký môj priateľ je je to pokladík a ľúbim ho najviac na svete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
pre mna urcite nie.... nikdy mi to single nevydrzalo ... vlastne som od svojich 12tich single ani skoro vobec nebola proste ja potrebujem pri sebe človeka komu môžem všetko povedať, a som si 100%ne istá že to zostane len medzi nami, potrebujem niekoho, kto ma má naozaj rád a spraví pre mňa úplne skoro všetko aj keď mám takú náladu že sa mu sama čudujem... a presne taký môj priateľ je je to pokladík a ľúbim ho najviac na svete
niekto skonci 5rocny vztah a o mesiac je zase neskutocne neuveritelne *in love*
takze niekto nedokaze.. niekto dokaze...
Nemusíš sa mnikomu prispôsobovať
Nemusíš sa strachovať,či nie je tvoj miláčk vonku s tvojou kamoškou..
A viac času venovať sa sama sebe...
Ale tieto veci za to nestoja..
-pridem domov kedy chcem
-robim doma co chcem
-domov mi poskytuje pokoj ticho a oddych po praci
-z nikym sa v domacnosti nemusim hadat
-idem von skym chcem
-spolieham sa iba na seba
-venujem sa aktivne svojim konickom alebo citam si knihu
-nemam ziadny vztah zijem uplne sam teda nemusim robit ziadne kompromisy a robim len to
-co chcem ja