ja nechápem, prečo to tak niekto robí, proste nevidím žiadny racionálny dôvod, keďže vonku ho pripínam, aby ho neodfúklo.. ale vnútri nefúka, pokiaľ viem (a samo od seba ťažko spadne, celý život tak suším všetko vrátane najmenších ponožiek a nič nehľadám pod sušiakom
myslím, že závisí od toho, čo sa suší a aký je ten sušiak. Ak sú to len šnúry a potrebujem zavesiť niečo tak, aby to viselo pekne rovno, (lebo sa mi napríklad nechce žehliť), tak to logiku má, i keď by sa mi to nechcelo. A vyzerá to tak krajšie povešané. Keď sa to vešia na takú tyčku, tak tam sa to tak ani nedá
ked vesiam niektore veci tak ze ich neprevesim na polku ale ich len za jeden koniec pristipcujem tak uschnu o dost rychlejsie ale je tam trosku tej roboty navyse zas
jj je to celkom logické lebo schizovi občas zajebe, nevie chodiť a poväčšine niečo zrúti. A poväčšine je to sušiak. A Schizovi sa naozaj nechce všetko vešať odznova
ved mas nieco co klze alebo sa musi susit vystrete preco nie? kosele trebars alebo aj tielko ti lepsie uschne a neni dokrcene ked ho za ramienka pristipcujes
nevesiam si veci tak ze ich prehodim na polku cez snuru ale vesiam ich tak za kraje a pripnem kolickom-aby sa to co nejmenej pokrcilo - lebo neviem zehlit oblecenie -takze pre mna je to logicke uplne....
vonku sa količkami pripina pradlo aj koli možnemu oviatiu vetrom, a količky su aka si pojistka . pradlo prevesene napoly cez šnuru si myslim dlhšie schne,takže pradlo vešiam za okraje (napriklad okraje trička) aby veci skor prefuklo. doma je to vlastne podobne s tym schnutim,o to horšie že nieje prisun vetra a tak pradlo dlhšie schne, ak je preložene napoly cez šnuru na sušiaku
na ten kovový sušiak to je a idem sa pozrieť, či je to za kraje, alebo prehodené
PREHODENÉ!! proste nechápačky najväčšie [mimochodom ja som tá neporiadna u nás, lebo to neprištipcovávam xDD (a vlastne som aj tá čo má divné zásady, keď jej príde nehutné strihať si nechty vo vlaku ]
aj moja mama minule popripínala štipcami a netušila som prečo, no pridala mi tým práce keď som to prádlo dávala dole... vonku ho dávam štipcami, aby ho neodfúklo alebo nedajbože nespadlo len tak bezdôvodne dole na špinavú zem... a aj v kúpeľni na šnúry nad vanou štipcujem, lebo sú to šnúry a všetko z nich padá... ale doma v izbe na kovový sušiak nikdy...
záleží na tom, ako prádlo človek vešia. ja ho napríklad nevešiam na polovičky. ale len za koniec lemu ktorý preložím a zaštipcujem. rýchlejšie tak schne.
ano, lebo keby som to prehodila cez tu palicku, nebolo by to tak krasne rovne a dlhsie by sa to susilo niektore saty a bluzky si davam rovno aj na vesiak a ten vesiak zavesim na susak
Ja pripínam vždy všetko okrem veľmi veľkých vecí. Zdá sa mi lepšie, keď tričko visí pripnuté za spodok kolíčkami než by malo byť len prehodené, po uschnutí v strede zostane čiara.
A keď sa jedná o uteráky alebo obliečky, prehodím na polovicu a potom na kraji jemne pripnem olíčkami Trpím predstavami, že by to nedajbože spadlo nejak alebo by to odfúklo a potom by som pozrela von a tam by bezbranne ležal nejaký kus oblečenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale hej tiež záleží od toho čo sa suší a aký sušiak to je...
my máme stabilné sušiaky takže bez kolíkov
PREHODENÉ!! proste nechápačky najväčšie [mimochodom ja som tá neporiadna u nás, lebo to neprištipcovávam xDD (a vlastne som aj tá čo má divné zásady, keď jej príde nehutné strihať si nechty vo vlaku ]
logicky aby nespadlo tak dam kolik.
ale také veci ako ponožky pripínam, lebo môže prísť prievan, alebo doňho niekto vrazí a tak pre istotu ...
A keď sa jedná o uteráky alebo obliečky, prehodím na polovicu a potom na kraji jemne pripnem olíčkami Trpím predstavami, že by to nedajbože spadlo nejak alebo by to odfúklo a potom by som pozrela von a tam by bezbranne ležal nejaký kus oblečenia