@sven chcem len povedat ze zas si prejavil svoju inteligenciu... nie anketou ale tou druhou moznostou ako si ju napisal...
navyse v minulosti to bolo bezne... a ano musim uznat ze je to do istej miery pekne nezodpovedne v 21. storoci... ale ak sa aj stane a niekto sa rozhodne dieta nechat a vie ze to zvladne tak preco nie?
podla mna to neni normalne..alebo ked uz sa stane ze niekto je taky zasran a urobi decko nech sa onho aspon dokaze postarat....aj otec nie iba matka...
nieje to normálne. Holka si myslí, aká je ona rozumná, a ako odvážne a zodpovedne sa postavila k veci, že si to nedala vziať a teraz sa s tým ešte aj chváli, ale už len samotný fakt, že je tehotná, asi svedčí o tom , že nieje až taká zodpovedná, za akú sa považuje.... zodpovednému decku by sa toto stať nemohlo.... a samozrejme chalan tu nieje žiadne neviňátko, tak isto je sprostý jak aj ona, nezodpovednosť neskutočná, o to viac, že ak je starší, mohlo ho to napadnúť....
@junkychess ty si z tych co je silne veriaca do 18r sa ani nepozre na chalana a potom snim chodi a bozkava sa a az po svadbe sa snim vyspi ?
ak ano tak chapem tvoj koment... ak nie.. tak nie len chalan si moze dat kondom ale aj baba si moze tam napchat (ten nazov ma nenapadne teraz ale dufam vies co myslim) a 14r baba ked chcela ten sex tak je to aj jej chyba no nie ?
inac moj nazor na to je ze 14r baba neznici zivot sebe a decku ale aj rodicom.. na najblizsich 10r minimalne
@sven Si úplný kokot, keď ju takto verejne linčuješ. Dala by som ti jednu do huby, nech sa spamätáš. Anketu by som ešte tolerovala, ale ten tvoj prvý komentár nie.
K téme: KEDY SA KONEČNE PRESTANU ĽUDIA SRAŤ DO VŠETKEHO ČO IM PRIDE POD RUKU?!
Bude to vaše dieťa? Nie. Ublížilo vám to dievča nejako tým, že bude mať dieťa? Nie. Budete sa starať o to dieťa? Nie. Ste v pozicií jej rodičov? Nie. Zasiahne to nejako váš život? Nie.
Kurva, nechápem dnešných ľudí, čo nemajú nič lepšie na práci, len niekoho zpičovať a zdrbať ho a pri tom sa hrať na najsvetejšieho pánbožka. Tak sa stalo. A tým že jej teraz vynadáte jej to nezlepšíte, práve naopak.
A dievčaťu držím všetky palce čo vlastním a obdivujem ju pre rozhodnutie si dieťa nechať.
A vy ľudia sa choďte prevetrať von, lebo rozoberať toto na verejnom portále a nemať nič iné na práci mi príde k smiechu.
Ach, preboha. Máte potrebu to verejne rozoberať niekomu "za chrbtom"?
A keď už to máte potrebu rozoberať, prečo nie aspoň slušne a normálne? Prečo používame prívlastky "sprostá, choré" a iné, ktoré zazneli v tomto fóre?
A ešte aj citujete konkrétne nicky. Čo takto trochu rešpektu pred druhými ľuďmi? Naozaj sa už na Birdzi nemusíme rvať do huby a zadku úplne všetkým, a to si myslím, že ani vtedy, keď nejaká holka na Birdzi, ktorej sa to stalo, o tom napíše pár blogov.
Skôr, než nabudúce začnete priamo na nejakého človeka vravieť takéto veci, čo takto si uvedomiť, či by ste jej to boli schopní povedať do očí?
Aspoň kebyže sa to v tejto téme rozoberá normálnym spôsobom, ale nie, samé osočovanie.
Mne osobne by chybala voľnosť mladosti Odpaliť sa kdesi na tyždeň na chatu a uživať si to tam bez všetkeho zo všetkymi a podobne tripy čo už s tym malym nezažiješ ale každy ma inu predstavu o živote
@freedomko hahaha , zadri este nieco a poslem to na lamer cz .. tak ako ani ja nesuhlasim kde malo to dievca hlavu ked uz v 14tich,ale tak chalan by mohol tiez rozmyslat pri tom takze je to chyba oboch ..a ty si z tych co jebes kazdy pi.u a kasles na to co ak by sa nieco stalo? kks 19rocny mi tu vravi nieco ..chalan prebud sa ty budes mat este pubertu najblizsich 5 rokov
@freedomko Fuuu ! .. ty si skor stvoreny aby si bol v lamer-y ..take zaderi davas ze by sa clovek na tebe ujebaval aj hodinu...ale k veci..
neodcudzujem chalanov povedala som ze maju zasluhu na tom obaja je to zle? lebo chyba sa nepripisuje len BABE? potom si velky chudak ze to beres tak ze ta baba je hlavne na vine ..
ta baba max nevyzerala na 17 tak by musel byt dotycny slepy ..
o tych 3 babach ci najdem,to iste mozem aj ja povedat ,takze z toho co vypliva? ty niesi taky kurvic jak sa zdas a potom aj ja .
a uz radsej neodpisuj , pokial si nebol v jej kozi tak kkt vies, a to iste aj ja. takze neviem co tu riesime
Vážne super, že sa o mne zakladajú už aj ankety . Škoda, že si ma @sven neoznačil takto: @kissmeplease . Nemusela som sa to dozvedieť až v inej diskusii . Dobre dosť bolo irónie .
Ľuďom ako ty nemám čo povedať, pretože debilovi nevysvetlíš, že je debil, nepochopil by to.. Do môjho života je ťa veľké hovno, keby si ma aspoň niekoľko rokov POZNAL, tak nech sa páči, máš právo mať na mňa svoj názor a hlavne povedať mi to do OČÍ .
Ale keďže ma absolútne nepoznáš, nie to ešte aby si si vedel predstaviť aké je to z mojej strany, môžem ti povedať len jedno... Spamätaj sa, lebo takto to v živote nikam nedotiahneš, že si budeš svoje komplexy vybíjať na internete na iných ľuďoch.
P.S: tie blogy neboli napísané preto, aby sa mi do života staral každý. Boli napísané pre baby, ktoré riešia podobnú situáciu a ver mi nie je ich veľa a tiež pre ľudí ako si ty, aby hneď neodsudzovali človeka, ale aj videli, čo všetko za tým je .
U niektorých to naozaj pomohlo, u teba napr. nie .
Vieš čo, ľutujem akurát tak ja teba a prajem ti veľa šťastia do života, lebo ho budeš s týmto prístupom potrebovať
P.S2: ďakujem normálnym ľuďom, ktorý sa ma tu zastali
Tie fotky sú tam pre tých, ktorí si prečítali blogy, potom mi napísali, písala som si s nimi a chceli vidieť aké už mám bruško a pod. Bolo ich dosť veľa takže nemalo zmysel posielať ich každému zvlášť. A čo veľmi ťa iritovali? Niečím ti ublížili nebodaj? Nie, tak sa nepozeraj, nie je to tvoja vec ... A to prečo som si ho nedala vziať, taký zakomplexovaný mozoček ako tvoj nikdy nepochopí
@sven Chuj je ten čo ťa ráno obúva By ma zaujímalo kedy sa isté dementné osoby nadobro prestanú starať do vecí ktoré sa ich baraní fasz týkajú, ale to si ešte počkám.. To s tou propagáciou si tiež zadelil, už len keď sa pozrieš na výsledky tejto ankety tak trochen vidno že oná propagácia nemá až taký ďalekosiahly vplyv ako si zamýšľal a keď týmto spôsobom podceňuješ baby spomedzi ktorých 99,9% pobralo dostatok inteligencie aby ich tieto veci nijako neovplyvnili v ich živote, tak je asi skôr s tebou niečo v miernom neporiadku Inak čo sa týka tej propagácie, tak ja a asi aj dosť ďalších ludí by sa o tom že dáka @kissmeplease je tehotná nedozvedelo, takže to si tej svojej fiktívnej propagácii ešte pomerne dosť dopomohol
Takže bude fajn keď sa na to nadobro vysereš.. do toho btw môžeš zahrnúť aj svoju slepú oddanosť istým "sociálno-demokratickým" a nacionalistickým politickým zoskupeniam a konečne môžeš začať myslieť aj za seba, stále verím že aj u takej lamy jak ty je to možné
@sven Narozdiel od debila ako si ty (iba toho debila ti nechám lebo ľudí podľa národnosti neposudzujem, anyway na vysvedčení mám slovenskú národnosť aj ja ) som Waagbistritz69 a mám rád možno tak svoju krajinu, ale nie tento štát
Súhlasím v reakcii na autora diskusie ... Ale nemyslím si, že odpoveď na otázku "Zasiahne to nejako váš život" by bola taká, ako by si očakávala ...
Šikanovanie za tehotenstvo len kvôli mladému veku je, samozrejme, hlúposť. Ale vo všeobecnosti podľa mňa postoj "majte si deti aké chcete, kedy chcete a koľko chcete, mňa sa to netýka" nie je úplne vhodný ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
@2 je to jej chyba
navyse v minulosti to bolo bezne... a ano musim uznat ze je to do istej miery pekne nezodpovedne v 21. storoci... ale ak sa aj stane a niekto sa rozhodne dieta nechat a vie ze to zvladne tak preco nie?
@etelnair Tak si tupovolič pravice a si debil.
ak ano tak chapem tvoj koment... ak nie.. tak nie len chalan si moze dat kondom ale aj baba si moze tam napchat (ten nazov ma nenapadne teraz ale dufam vies co myslim) a 14r baba ked chcela ten sex tak je to aj jej chyba no nie ?
inac moj nazor na to je ze 14r baba neznici zivot sebe a decku ale aj rodicom.. na najblizsich 10r minimalne
K téme: KEDY SA KONEČNE PRESTANU ĽUDIA SRAŤ DO VŠETKEHO ČO IM PRIDE POD RUKU?!
Bude to vaše dieťa? Nie. Ublížilo vám to dievča nejako tým, že bude mať dieťa? Nie. Budete sa starať o to dieťa? Nie. Ste v pozicií jej rodičov? Nie. Zasiahne to nejako váš život? Nie.
Kurva, nechápem dnešných ľudí, čo nemajú nič lepšie na práci, len niekoho zpičovať a zdrbať ho a pri tom sa hrať na najsvetejšieho pánbožka. Tak sa stalo. A tým že jej teraz vynadáte jej to nezlepšíte, práve naopak.
A dievčaťu držím všetky palce čo vlastním a obdivujem ju pre rozhodnutie si dieťa nechať.
A vy ľudia sa choďte prevetrať von, lebo rozoberať toto na verejnom portále a nemať nič iné na práci mi príde k smiechu.
A keď už to máte potrebu rozoberať, prečo nie aspoň slušne a normálne? Prečo používame prívlastky "sprostá, choré" a iné, ktoré zazneli v tomto fóre?
A ešte aj citujete konkrétne nicky. Čo takto trochu rešpektu pred druhými ľuďmi? Naozaj sa už na Birdzi nemusíme rvať do huby a zadku úplne všetkým, a to si myslím, že ani vtedy, keď nejaká holka na Birdzi, ktorej sa to stalo, o tom napíše pár blogov.
Skôr, než nabudúce začnete priamo na nejakého človeka vravieť takéto veci, čo takto si uvedomiť, či by ste jej to boli schopní povedať do očí?
Aspoň kebyže sa to v tejto téme rozoberá normálnym spôsobom, ale nie, samé osočovanie.
Ak by mal dieťa niekto ako zakladateľ ankety, to by som oprávnene považoval za ohrozenie spoločnosti.
1.co ta do nej
2.to dievca ma pravdepodobne viac rozumu ako ty
3.nevravim,ze je to spravne ,ale stalo sa a OBDIVUJEM ju ,ze je sama proti vsetkym
4.ak ma na to niekto podmienky a podporu rodiny ,tak nech ma deti hoci aj v 12 !
Absolutne suhlasim.
Na inteleginciu postradajucu anketu nereagujem.
Inak KDH s tým má čo? (Pre lamy typu @sven dodávam že od KDH a takzvanej pravice mám na hony ďaleko, iba sa pýtam
Mne osobne by chybala voľnosť mladosti Odpaliť sa kdesi na tyždeň na chatu a uživať si to tam bez všetkeho zo všetkymi a podobne tripy čo už s tym malym nezažiješ ale každy ma inu predstavu o živote
Moja je "Real Rock´n Rolla"
a pisa lsom co si myslim neviem co z toho tam bolo na lamer.cz
a si dobra feministka a kurvicka ked hned odsudzujes kazdeho chalana...
henten co ju nabuchal podla teba hned za to moze.. co ak ona mu povedala ze ma napr. 17 a bere antikoncepciu ? ...
ale to je uz mimo tejto debaty co sa stalo atd. ale to je uz o inom
tie deti len robia co panbozko smiley:D) nakazal
neodcudzujem chalanov povedala som ze maju zasluhu na tom obaja je to zle? lebo chyba sa nepripisuje len BABE? potom si velky chudak ze to beres tak ze ta baba je hlavne na vine ..
ta baba max nevyzerala na 17 tak by musel byt dotycny slepy ..
o tych 3 babach ci najdem,to iste mozem aj ja povedat ,takze z toho co vypliva? ty niesi taky kurvic jak sa zdas a potom aj ja .
a uz radsej neodpisuj , pokial si nebol v jej kozi tak kkt vies, a to iste aj ja. takze neviem co tu riesime
Vážne super, že sa o mne zakladajú už aj ankety . Škoda, že si ma @sven neoznačil takto: @kissmeplease . Nemusela som sa to dozvedieť až v inej diskusii . Dobre dosť bolo irónie .
Ľuďom ako ty nemám čo povedať, pretože debilovi nevysvetlíš, že je debil, nepochopil by to.. Do môjho života je ťa veľké hovno, keby si ma aspoň niekoľko rokov POZNAL, tak nech sa páči, máš právo mať na mňa svoj názor a hlavne povedať mi to do OČÍ .
Ale keďže ma absolútne nepoznáš, nie to ešte aby si si vedel predstaviť aké je to z mojej strany, môžem ti povedať len jedno... Spamätaj sa, lebo takto to v živote nikam nedotiahneš, že si budeš svoje komplexy vybíjať na internete na iných ľuďoch.
P.S: tie blogy neboli napísané preto, aby sa mi do života staral každý. Boli napísané pre baby, ktoré riešia podobnú situáciu a ver mi nie je ich veľa a tiež pre ľudí ako si ty, aby hneď neodsudzovali človeka, ale aj videli, čo všetko za tým je .
U niektorých to naozaj pomohlo, u teba napr. nie .
Vieš čo, ľutujem akurát tak ja teba a prajem ti veľa šťastia do života, lebo ho budeš s týmto prístupom potrebovať
P.S2: ďakujem normálnym ľuďom, ktorý sa ma tu zastali
@kissmeplease A ty si myslíš že si niečo extra tak sa tu ukazuješ v polonahých fotkách s bruchom ?
A nechápem že si si ho nedala vziať je to nezodpovedné a hlavne k tomu malému !
úbohé.
Tie fotky sú tam pre tých, ktorí si prečítali blogy, potom mi napísali, písala som si s nimi a chceli vidieť aké už mám bruško a pod. Bolo ich dosť veľa takže nemalo zmysel posielať ich každému zvlášť. A čo veľmi ťa iritovali? Niečím ti ublížili nebodaj? Nie, tak sa nepozeraj, nie je to tvoja vec ... A to prečo som si ho nedala vziať, taký zakomplexovaný mozoček ako tvoj nikdy nepochopí
Takže bude fajn keď sa na to nadobro vysereš.. do toho btw môžeš zahrnúť aj svoju slepú oddanosť istým "sociálno-demokratickým" a nacionalistickým politickým zoskupeniam a konečne môžeš začať myslieť aj za seba, stále verím že aj u takej lamy jak ty je to možné
Súhlasím v reakcii na autora diskusie ... Ale nemyslím si, že odpoveď na otázku "Zasiahne to nejako váš život" by bola taká, ako by si očakávala ...
Šikanovanie za tehotenstvo len kvôli mladému veku je, samozrejme, hlúposť. Ale vo všeobecnosti podľa mňa postoj "majte si deti aké chcete, kedy chcete a koľko chcete, mňa sa to netýka" nie je úplne vhodný ...