„Máme 480 častí a ak niektoré pod vplyvom hrozných udalostí chvíľu neodvysielajú, rozumiem tomu,“ povedal pre Entertainment Weekly. Nie je to precedens – po útoku na dvojičky chvíľu nevysielali diel Homer verzus New York City.
cize asi tak, nenazval by som to sice nenormalnym, ale chapem to rozhodnutie
Jasne. Tí malí, žltí, kreslení ľudia si dovoľujú už príliš moc! A hoci pochybujem, že David mieril niektory zo svojich gagov vyslovene nemoralne, asi to v momentalnom funeralnom rozpolozeni moze dost ludi nebavit. Keby to bolo možné, hádam ich aj do basy švihnú. Este stastie, ze su kresleni )!
Moc sa mi nepaci tato velka bublina okolo Japonska, vzdi ma potesi ked si spravach vipocujem nieco take ze sa srisnuju testi radiacie na slovensku, a ti ludia fakt veria ze nejaky mrak prejde pol sveta a tak noo....
@hluzar ty si to nerobil kamošom ? Prva otazka aky bol kar či si sa dobre najedol a napil potom si vypočuješ paru nadavok smiech a hodnotenie pohostenia
@hluzar No a zasa si mimo a zasa si to doplietol ako vždy...
Nikto nenúti Japoncov pozerať Simpsonovcov.
Takisto ako by bol v nejakej dedine pohreb a zároveň v kultúrnom dome by vystupoval nejaký zabávač (bola by nejaká akcia) a začal by rozprávať čierny humor.
@20 Myslim, ze radioaktivny mrak v prvom rade nie je len "nejaky" mrak . Ak sa snazis psychikou zmiernit nasledky radiacie, pripadne celkom vylucit moznost, ze jej vplyv a tak celkovo zasahuje cely svet (mozno nie markantne, ale ver tomu, ze taky mrak to dokaze dotiahnut dost daleko), tak si dovolim Ta informovat, ze tu uz placebo nema nijaky vyznamny ucinok .
@buffer dokym mi bude prinasat vyhody, ulahcovat zivot a drzat si skutocnych priatelov pri tele (a pokryteckych magorov od tela) co sa aj deje , dovtedy si ju zachovam. Dakujem za podporu
Stale len analyzujes, zaoberas sa kokotinami a nic so svojim zivotom nerobis. Ten smrad osobnostnej stagnacie je citit aj cez pocitac.
Ludia ako ja budu rozhodovat o zivotoch ludi ako si ty a s tym nic nespravis Uzivaj si pocit rovnocennosti, coskoro uvidis, ako ta tvoji rovesnici budu doradu predchadzat.
Potom vezmi dvoch kamosov, ktori ti este ostali, lebo dopadli ako ty a chodte do krcmi nadavat na politikov
@hluzar ľudia ako ty si len myslia, že rozhodujú o iných Narušení dementní, zaprdení primitívi ako ty nevyšli ďalej od svojej jaskyne a nemajú ani náznak kritického uvažovania a papkajú úplne všetko, čo im médiá naservírujú.
Ty si so svojimi priateľmi kontrolujte s kokotmi hustotu hovien v análnom otvore a nás slušných ľudí nechajte napokoji, devianti.
Co je nas do toho, co urobia televizie, ked sa nas to netyka? Sme Japonci? Nie. Je to nasa televizia? Nie. Naco sa musime hrat na velkych moralistov a niekoho tu posudzovat?
Su Simponovci v Nemecku popularni? Je tragedia velka? Pozera to vela ludi? Tak je to logicke. Nepozera to nikto? Tak je to zbytocne.
No hrôza Cenzúra je v tomto prípade si myslím prehnaný pojem. To by sme mohli povedať že všetko je cenzurované pretože vydavatelia zodpovedajú za morálnosť a etickosť toho čo vysielajú a kedy to vysielajú. Najlepšie to je vidieť pri reklame. Banned commercial sú tie najlepšie
@puco90 "Ty si so svojimi priateľmi kontrolujte s kokotmi hustotu hovien v análnom otvore" už som si myslel, že som na túto tému čítal/počul všetko ale toto... to je nové a také pekné ale úplne od veci lebo homosexuál je väčšinou mimoriadne čistotné zvieratko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
cize asi tak, nenazval by som to sice nenormalnym, ale chapem to rozhodnutie
Zachviľku budu aj teplych cenzurovať lebo by ich to mohlo uraziť
Sa spamätaj, toto nemá s etikou vôbec nič spoločné, je to len pseudohumanizmus. Niekto sa hrá na moralistu a nejde mu to.
.. @4 tvoj život sa točí okolo Simpsonovcov?
Čo je toto prosím vás za pesničku?
Ano je to normalne, zbytocne, ani mna by to nenapadlo, ale normalne a maju za to u mna + .
Simpsonovci nemajú s tým nešťastím nič spoločné, je to iba náhoda. Takže nikto si z nich nerobí prču. Zasa porovnávaš neporovnateľné.
Inak tie kecy okolo toho, všetky tie kondolencie sú úplne zbytočné
Sice si o tom nevedel.
Ale aj tak ti to bude blbe.....
Neocakavam, ze niekto tak plytky by to pochopil. Ale skusil som to vysvetlit jednoducho a polopate.
Takze si tento stil udrzim napriek tomu, ze vase inteligentne nazory ma neskutocne rania
Otazka bola polozena, myslel si si , ze dostanes jednomyselnu odpoved ? Ani nechapem naco ma vlastne komentujes.
inak sorry za off topic
Nikto nenúti Japoncov pozerať Simpsonovcov.
Takisto ako by bol v nejakej dedine pohreb a zároveň v kultúrnom dome by vystupoval nejaký zabávač (bola by nejaká akcia) a začal by rozprávať čierny humor.
Pokiaľ niekto smúti, nemusí tam ísť.
Len som sa ťa to opytal lebo mi to prišlo take bežne starych rodičov mal každy
Tak to dufam, že ťa rania drž si svoju inteligenciu, si jednička
Prejav solidarity nie je povinnost. Nikto ich nenutil tie dely nevysielat, ale urobili to a za to maju +.
Keby to neurobili, nic sa nedeje. Ale prejavili touto cestou sucit.
A nie, že voľakto povie pár slov alebo urobí trápne gesto a myslí si, že aký je humánny.
Stale len analyzujes, zaoberas sa kokotinami a nic so svojim zivotom nerobis. Ten smrad osobnostnej stagnacie je citit aj cez pocitac.
Ludia ako ja budu rozhodovat o zivotoch ludi ako si ty a s tym nic nespravis Uzivaj si pocit rovnocennosti, coskoro uvidis, ako ta tvoji rovesnici budu doradu predchadzat.
Potom vezmi dvoch kamosov, ktori ti este ostali, lebo dopadli ako ty a chodte do krcmi nadavat na politikov
(odporucaju 4 z 5 slovenskych sedlakov)
Ty si so svojimi priateľmi kontrolujte s kokotmi hustotu hovien v análnom otvore a nás slušných ľudí nechajte napokoji, devianti.
Si galaktický megakokot.
Co je nas do toho, co urobia televizie, ked sa nas to netyka? Sme Japonci? Nie. Je to nasa televizia? Nie. Naco sa musime hrat na velkych moralistov a niekoho tu posudzovat?
Su Simponovci v Nemecku popularni? Je tragedia velka? Pozera to vela ludi? Tak je to logicke. Nepozera to nikto? Tak je to zbytocne.
Mať tak vaše problémy.