Nieje to pravda. Kamarát keď je opitý tak veľmi rád hovorí rusky a všetkým hovorí príbeh ako žil v Rusku a ako ho osud doviedol až na Slovensko. Prípadne každému tvrdí,že je poliak.
a ja,občas poviem aj dlho utajovanú pravdu ale väčšinou pravu nehovorím. Záleží s kým som a o čom je reč a ako veľa som toho vypila
no môj spolužiak keď mal vypité povedal niečo ako "Ja nepočúvam slaďáky lebo by som z nich dostal cukrovku" to ste potom mali vidieť ako sme sa všetci na tom ujebávali samozrejm sme mali všetci vypité ale ta hláška stála za to
aj ano aj nie..po prve zalezi od stupnu opilosti..a never zase vsetkemu..bez problemov by som dokazal aj v opitom stave klamat..len clovek ma lepsiu naladu(euforia z alkoholu) a tym padom je vyrecnejsi..to mas aj bez alkoholu..proste mas radost,euforiu ..viac kecas a hovoris aj veci,ktore by si za normalnych okolnosti nepovedal
Ja keď som na mol poviem asi všetko ,,, na čo sa spýtate aspoň o sebe,, niektoré tajomstva si držim pevne ešte aj v tom stave .. ale v tom stave na take tajomstva nie som schopný spomenúť si .. Ale je to 100% pravda prerieknutie je už 110% pravda
Myslím, aspoň u mňa to tak je, že neviem klamať, nie to že hovorím pravdu. Ak je teda niečo čo sa ostatní nemajú dozvedieť, je vždy lepšie nepiť, alebo sa včas stratiť.
ale heej je to pravda človek je oveľa otvorenejší alee zas pozoor poznám aj ľudí ktorí sú presný opak a keď majú vypité tak si tak neskutočne vymýšľajú
ako keď som spitá, je mi jedno, čo hovorím a nie vždy je to pravda a zas nie vždy je to klamstvo...raz tak raz tak ale viete čo? je jedno, keď som spitá, trepem hovadiny a najviac klamem vo vete: ja som triezva
tajomstvo ktore mam udrzat tak udrzim inak ked som spity tak hovorim pravdu alebo co si skor myslim pretoze ci uz za triezva alebo ked som spity je mi vsetko jendo takze neriesim
Ako kto, ako koľko opitý Ale z vlastnej skúsenosti viem, že keď som bola na mol, tak som dokázala byť úprimná ako nikdy k milovanej osobe Mala by som asi častejšie piť
Mám s tým skúsenosti .. Kamoš bol minule na mol a ležal na lúke a priznal sa mi že ma už dlho miluje Bože aa ja keď som kus pripitá tak kecám tiež veci, čo by som inokedy asi ťažko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ach...
tak ja by som skôr hlasovala za nie, iba v mojom prípade za áno
čize neviem
a ja,občas poviem aj dlho utajovanú pravdu ale väčšinou pravu nehovorím. Záleží s kým som a o čom je reč a ako veľa som toho vypila
» tv.sme.sk/v/10401/alkohol...