Ked syn praveho muza prvykrat zabije holymi rukami vodcu dravej svorky vlkov, jeho otec v ten vecer pri svite hviezd vyroni jedinu slzu svojho zivota, ako aj jeho otec a otec jeho otca.
@marjy77 Samozrejme, ze syn. Bolo to pred deviatimi rokmi, v divokych lesoch medzi Breznom a Poltárom, ked som po niekolkohodinovej nahanacke skoncil v zovreti vlcich tesakov pri opustenej toni v srdci lesa. Pred ocami sa mi scervenalo, zarazil som prsty vlkovi do oci a zubami mu prehryzol jugularnu zilu.
Moj otec ma v ten vecer zobral na posvatnu cistinku pred Jaskynou mrtvych netopierov, kde mi oznamil, ze v ten den som sa stal muzom. Jedneho dna to poviem aj ja svojmu synovi a vtedy budem vediet, ze som na tomto svete nebol nadarmo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
hanba do konca zivota
a neprdia a negrgajú
@10
Moj otec ma v ten vecer zobral na posvatnu cistinku pred Jaskynou mrtvych netopierov, kde mi oznamil, ze v ten den som sa stal muzom. Jedneho dna to poviem aj ja svojmu synovi a vtedy budem vediet, ze som na tomto svete nebol nadarmo.
no ja ti nevim ja placem a proste totalnu blbost sa pytas