najlepsi pocit je ked dojdem s posilovne..tedy clovek vyhrava sam nad sebou..som naplneny spokonjnostou..sex sa s tim nemoze rovnat.. chvylkove uspokojenie..
ano, laska, dobra kniha, kvalitna kava, dobry cajik, usemev mojej lasky, stastie a zdravie mojej rodiny.. plna pica veci co su rovnako dobre ako sex. niekedy sice je sex cislo jedna ale nie vzdy.
Je smutné, že mnohí, ktorí to často celý život vyhlasujú za najušľachtilejšiu hodnotu, sa napokon nechajú školácky "uloviť stredom vesmíru" za 5 minút a ešte sú ochotní aj uveriť, že ide (opäť, ale už naozaj) o lásku ich života.. Škoda, že nakoniec tak "radi a prirýchlo" sa zriekame svojich vysnívaných zásad ...
KAZDY KTO NAPISAL NIE JE ABSOLUTNY HLUPAK... naozaj je pre vas sex ta najlepsia vec na svete??? uplne zabudate na viacnasobny sex, pretoze ten je najlepsi DDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
bez lasky je sex len to iste ako onanovanie
prekonavanie sameho seba
Je smutné, že mnohí, ktorí to často celý život vyhlasujú za najušľachtilejšiu hodnotu, sa napokon nechajú školácky "uloviť stredom vesmíru" za 5 minút a ešte sú ochotní aj uveriť, že ide (opäť, ale už naozaj) o lásku ich života.. Škoda, že nakoniec tak "radi a prirýchlo" sa zriekame svojich vysnívaných zásad ...
Asi som ešte nebola tak veľmi zaľúbená