Volebné právo je pre nás asi jediná možnosť ako ovplyvniť politiku alebo vymeniť politikov pri moci. Čo pre vás znamená a podľa čoho sa rozhodujete či pôjdete voliť alebo nie?
Kto by mal 4-5 minút čas a chuť môžte vyplniť na túto tému anonymný dotazník.
Je fajn,že máme toto právo a nežijeme v diktatúre,ale či to ludia dokážu rozumne využiť sa ukáže až nabudúci rok,respektíve v nasledujúcich štyroch rokoch...nadalej ale platí,že nikto neurobí pre človeka tolko dobrých vecí,ako môže pre seba človek urobiť sám a podla toho aj prikladám volbám prislúchajúcu dôležitosť.
stále mám voči tomu pochybnosti ... pretože z histórie a zo sveta a z ludskej podstaty vieme že pokial má človek moc a kontrolu nad ostatnými ludmi, nedovolí aby o nu prišiel alebo aby bola nestabilná ... myslím si že si máme iba myslieť že naša volebná činnosť má možnosť niečo zmeniť ...
možno sa mýlim a naozaj demorkacia v tomto systéme funguje 100%tne ... no mám voči tomu pochybnosti
a kedže tomu veľmi neverím, nezúčastňujem sa volieb, cítil by som sa ako šašo
Ne. Pretoze ním neovplyvnim nic (ak nerátame nejaké nízke pocyt hlasov, trebárs volenie predsedu triedy kde je 30 hlasov). Preto nemozno nikomu vytykovat ako volil, a či volil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
možno sa mýlim a naozaj demorkacia v tomto systéme funguje 100%tne ... no mám voči tomu pochybnosti
a kedže tomu veľmi neverím, nezúčastňujem sa volieb, cítil by som sa ako šašo
"The only thing necessary for the triumph of evil, is for a good man to do nothng."