Viem, ze polovica birdzu si ju bude zastávať, ale poznám veľa starších ľudí s rodinami, čo su jej pravidelní konzumenti a podla mna to nie je dobre.. Ak si ju da človek raz za pol roka tak fajn, ale ak ju potrebuje pravidelne vyhľadávať...
jednoznacne je to droga (aj ked si po tejto otazke nie som isty ci pod tym chapeme ten isty vyznam), ci je to stimulant je uplne individualne - jednak od cloveka,
ale dost aj v ramci jednotlivych odrod marihuany ktore maju cele spektrum "efektov", z ktorych niektore sa urcite niektore mozu nazyvat stimulujuce.
No stimulant určite nie. neviem čo je, ale rozhodne niečo, čo nebolo určené pre mňa, keďže mi robí skôr zlé stavy, nemám rada jej vôňu, jej účinky, ani kultúru okolo nej
Tak neviem, drogy su vsade okolo nas, ci latkoveho alebo nelatkoveho charakteru. Vsetko na co si spomeniete moze u niekoho vyvolat zavislost, cize sa stava drogou.
Cize aj trava moze byt pre niekoho len stimulantom, pre niekoho drogou, aj ked... no.. velmi prijemnou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
jednoznacne je to droga (aj ked si po tejto otazke nie som isty ci pod tym chapeme ten isty vyznam), ci je to stimulant je uplne individualne - jednak od cloveka,
ale dost aj v ramci jednotlivych odrod marihuany ktore maju cele spektrum "efektov", z ktorych niektore sa urcite niektore mozu nazyvat stimulujuce.
aj anglická wikipedia sa tak tvári
Cize aj trava moze byt pre niekoho len stimulantom, pre niekoho drogou, aj ked... no.. velmi prijemnou
(Ale skor som za stimulant)