@1 v oboch mestách som bola pracovne a obe sú naozaj zanedbané, ale dierami by som ich aspoň ja nenazývala... musím sa ich zastať, v Lučenci sa mi veľmi páčil mestský park s rybníkom a v Rimavskej Sobote boli naozaj milí a nápomocní ľudia
V Prievidzi je kopa obchodov, dve kiná, kultúrne aj take kaviarňovské podujatia a koncertyy a je to blízko do Bojníc aj do hôr a ide priamy vlak do BA.
nie, nie je. PD je super a pekná a minulý rok (či predminulý?) vyhrala dokonca súťaž o najkrajšie mesto na Slovensku. takže asi len ťažko to môže byť taká diera.
@antifunebracka Všetko načo si len spomenieš! hlavnú ulicu s krásnymi historickými budovami, kostoly, galériu, divadlo, zrekonštruovanú synagogu, obrovský mestský park s pár zvieratami, veľký rybník s krásnym ostrovčekom z ktorého sa na tajňáša dá ísť do toho rybníka aj okúpať...ak sa nebojíš dákej kožnej choroby, a pivovar a tančiareň v ktorom sú často super kultúrne akcie Neviem kedy si tam bol naposledy a tak nevravím, že je to neviem aké úžasné mesto, ale v poslednej dobe sa ako tak snaží pozviechať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
to vie každý.
Rimavska Sobota je celkom ppc nahodou
V Prievidzi je kopa obchodov, dve kiná, kultúrne aj take kaviarňovské podujatia a koncertyy a je to blízko do Bojníc aj do hôr a ide priamy vlak do BA.
Ja mam rada Prievidzu ^^
Tak beriem s5 Ale treba uznať, že je to mesto uprostred najväčšej hladovej doliny