Ahojte! Videli ste horor SAW? To je jedno aký diel...ale mohla by to byť pravda? Myslíte že na svete existuje človek,ktorý by takéto niečo spravil a polícia by ho zatiaľ nechytila? Podla mňa to aj môže byť pravda.Aj keď by bolo ťažké vyrobiť také veci čo
jj však tie prístroje, a ako to bolo presne načasované a všetko.. to by podľa mňa jeden človek sám tie prístroje nespravil a zas je veľa ľudí, ktorí záhadne zmizli a už sa nikdy nenašli... hm... ale myslím že takéto niečo presne asi nie
Ten film som nevidela, ale verím, že po svete pobehujú také monštrá a že ich je dosť.
Ako napr. Hostel... myšlienka filmu, že sa dá veľmi ľahko zabíjať pre potešenie je podľa mňa dosť reálna. Myslím, že keď máš peniaze a si dostatočne úchylný a sadistický človek takéto veci nie sú problém.
ja uznávam len SAW 1, lebo ten bol super. malo to myšlienku i skvelé prevedenie. Dvojka sa ešte ako-tak dala, no zhruba od trojky to už bolo len bezduché zabíjanie.
no ak by mal clovek k dispozicii vlastne strojarne, oceliarne a zbrojovku, par stoviek metrov katakomb a inych podzemnych priestorov, zo desat nehnutelnosti po celom meste a v garazi take tie bezne vecicky ako motor z tanku ktore sa vzdy raz zidu tak mozno aj ano >__>
Saw je nechutný výplod psychopatickej mysle, na druhej strane je to dielo génia ten film je tak geniálne vymyslený, že označiť ho za odpad priemyslu, mi príde fakt dosť scestné. Len niekoľko hororov sa môže pýšiť dobrou pointou a perfektným vcítením sa do psychopatovej mysle. Scenáristi Saw sú podľa mňa zrelí do blázinca, ale ten film by som určite zaradila medzi vysoko kvalitné horory Skúste vy vymyslieť niečo takéto, skúste to urobiť tak, aby všetko do seba zapadalo, vymyslieť dokonalý a neprehliadnuteľný zločin to si zaslúži obdiv... aj keď je to krajne zvrátené
A k téme - zrealizovať niečo také v realite by zvládla podľa mňa jedine obrovská a zohratá partia géniov so schopnosťou predvídať nepredvídateľné dosť mizivé percento uskutočniteľnosti
jj vedel by som otakom cloveku vola sa Tohomas Hewit znamy ako kozena tvr vrah z motorovou pilou ktory je podla niektorych este stale na svete prisival si tvare svojich obeti na svoju tvar lebo ju mal znetvorenu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a ináč tie filmy mám rada
ale je to jeden z najväčších odpadov filmového priemyslu
Ako napr. Hostel... myšlienka filmu, že sa dá veľmi ľahko zabíjať pre potešenie je podľa mňa dosť reálna. Myslím, že keď máš peniaze a si dostatočne úchylný a sadistický človek takéto veci nie sú problém.
A k téme - zrealizovať niečo také v realite by zvládla podľa mňa jedine obrovská a zohratá partia géniov so schopnosťou predvídať nepredvídateľné dosť mizivé percento uskutočniteľnosti
Nieje to také prepracované ako sa ti zdá. Upriamuje pozornosť hlavne na násilie a jeho popularita určite nespočíva v prepracovanosti...