Osobné šťastie musí prísť aj keď ostaneš aj taka ako si..Je zbytočné sa meniť, je to len prechodné, tak či tak moj názor je šťastná určite možeš byť aj bez zmeny samej seba...ale zasa otázne je aj čo chces na sebe menit
@esus ja som šťastný tak ako som. Ako napísala @4 , šťastie by prišlo aj tak, nemá cenu sa na niečo pretvarovať kvôli iným. Sám sa nemôžeš nejako výrazne zmeniť. Mohol by si byť agresívny a potláčať to, ale raz by si vybuhol. Mohol by si byť netrpezlivý a potláčať to, ale vybuchol by si. Moc sa zmeniť nedá, tie psychické veci. Od fajčenia alebo tak sa samozrejme odnaučiť dá.
Príliš málo informácií v otázke.... ak je to napríklad vzdanie sa ideálov, ako "ja teraz budem bezohľadný, pretože sviniarom sa v živote darí lepšie a len dobromyseľní idioti ako ja to vždy schytajú", tak si nemyslím, že je to správne a ono to aj tak nebude fungovať, keď sa človek snaží zo seba urobiť niečo, čo v ňom nie je. To nie je menenie sa, to je len hranie sa na niečo Neviem, na čo sa pýtaš, ale tak nejak predpokladám, že veci, ktoré sú správne, sú správne očividne a netreba sa na ne takto pýtať.
Nadarmo sa nehovori, ze zvyk je zelezna kosela. Mozes sa zmenit aj po psychickej stranke, technicky to mozne je. Ale vacsina ludi ma na to prilis slabu volu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale ide aj o to, ČO chceš zmeniť...
Zmením sa na tuctovku, a budem šťastný že iné tuctovky ma uznávajú. Či som nepochopil?
Doesn't work for me.
A sem sa perfektne hodí citát Kurta, ktorý snáď všetci poznáte.
ANO
Co k tomu pre boha ziveho treba este dodavat ?
Nadarmo sa nehovori, ze zvyk je zelezna kosela. Mozes sa zmenit aj po psychickej stranke, technicky to mozne je. Ale vacsina ludi ma na to prilis slabu volu.
o moje stastie mi ide najviac a ked stastna nie som, preco by som sa nemala zmenit? to by si sla sama proti sebe.
samozrejme to musi byt tvoje rozhodnutie a uprimne
život je len teraz. ak šťastie nenájdeme v tomto okamihu, inde už vôbec nemusíme hľadať