Je tabletka 100% a zaberie aj keď ju užijem 12 hodín po?
Chcela by som sa opýtať či je tá tabletka 100% a či zaberie ak ju užijem aj po 12hodinách lebo ako som čítala tak tam jeden užívatel napísal že najlepšie je ju užiť do 12hodín.Ak ju užijem viac ako po 12hodín možem byť tehotná?
neviem sice aku mas..ale " najneskôr do 72 hodín (3 dní) po nechránenom styku" by mali byt vacsinou..radsej si pozri, ze aka to je znacka, a zgoogli si popis a pod pripadne precitaj letaky
@nikushbb pýtať sa tu je dosť na piču keďže okrem asi dvoch normálnych slečien(zdravím tetu transplantovanu aj mirkovu) a jedného slečna disappointed:ten nick s nukami sa mi nechce vypisovať) ti tu niekto neporadí.
ale podstata:
ak myslíš tabletku PO-teda po nechránenom sexe tak najskôr myslíš escapelle. tabletku použiješ do 72 hodín po styku(ale ako bolo spomínané tak čo najskôr .
aha a má nejakú 84% účinnosť. a je tým účinejšia čím skôr sa užije
držím palce
inak táto tabletka mala na B istý čas reklamu som rada že sa birdz stará o neželané otehotnenia
Rada by som ti poradila, ale vlastne uz nie je ako. Ak si este nevzala tu tabletku, tak to sprav a nestresuj sa. Mala by ti zabrat. Este som nepocula o pripade ze by nezabrala. Ja som ju brala po 75 hodinach a stale mam v bruchu iba slepe crevo....
ta ucinnost nie je 100 %,aj keby si ju uzila hodinu po....a moze zabrat,v tom tvojom pripade a atiez nemusi,no cim neskor ju uzijes tak tym je vraj ta pravdepodobnost otehotnenia väcsia...cize,musis len dufat ze zaberie aj tebe...aj ked uz po dost dlhej dobe...avsak,tam ale nepise nahodou ze do 72 hodin??a ee do 12...celkovo,nikede mam navod ale nechce sa mi don pozerat.,uz.....
tak tabletka "po" by sa mala dat do troch dni po styku...ale nikde neni zaruka ze neotehotnies....daj si ju cim skor a potom len cakaj kym ti pride cervena navsteva alebo nie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale podstata:
ak myslíš tabletku PO-teda po nechránenom sexe tak najskôr myslíš escapelle. tabletku použiješ do 72 hodín po styku(ale ako bolo spomínané tak čo najskôr .
aha a má nejakú 84% účinnosť. a je tým účinejšia čím skôr sa užije
držím palce
inak táto tabletka mala na B istý čas reklamu som rada že sa birdz stará o neželané otehotnenia
Rada by som ti poradila, ale vlastne uz nie je ako. Ak si este nevzala tu tabletku, tak to sprav a nestresuj sa. Mala by ti zabrat. Este som nepocula o pripade ze by nezabrala. Ja som ju brala po 75 hodinach a stale mam v bruchu iba slepe crevo....
ale k veci ono ona je účinná do 72 hodín, ale vždy je lepšie keď ju užiješ čo najskôr....lebo vtedy je najvyšší predpoklad že bude účinná..
ale aj tak treba potom po čase navštíviť gynekológa aby ťa prešetril či naozaj obre zabrala, a tak isto ti tá tabletka môže vyvolať rôzne výkyvy