akoze ked si ta baba vybere namiesto neho dakeho ineho alebo dava prednost inemu abo tak. skus to zebrat z vasho pohladu co sa tyka zien a chalan tancuje s inou a tak podobne
nie je tanec ako tanec. niekey je tanec nieco uplne nevinnw a inokedy zas pomaly predohra. ono tu aj dost ide o to, co mas v hlave. ci to ma aj nejaky zamer....
nuž, záleží na tom, aký tanec máš na mysli... mne osobne by isto vadilo, keby si moje dievča spravilo z nejakého iného chalana na diskotéke striptízovú tyč alebo niečo podobné...
tanec? podvadzanie?...ja neviem, co vy si predstavujete pod tancom.....ale ja tanec...a ten podvadzanie isto nie je ....to by bolo v skole tanca nevery...
Ty nechceš názory 10 ročných detí, ale čo čakáš pri takejto otázke? Bože ľudia, vy ste tak posadnutí neverou, že vám z toho už pekne, s prepáčeným, drbe na mozgy
No pokiaľ je na tej diskotéke aj tvoj chalan, tak mi to príde čudné, že prečo máš potrebu tancovať s niekym iným. A pokiaľ tam nie je, tak všetci vieme, ako sa podobné prípady končia
Podľa mňa samotné tancovanie (pokiaľ to nie je telo na telo) podvádzaním nie je, ale v oboch prípadoch je to začiatkom "niečoho" ďalšieho...
Nemám ešte 18, ale fuck it! Podľa mňa nie. Proste, je to len tanec. Nič viac. Žiadne výčitky. Ak to zájde ďalej, partner môže zúriť. Môj názor je, že tanec ženy s iným mužom keď je zadaná, je neškodné. Pokiaľ... sa nestane niečo viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
myslím si, že keď tancujete oblečení, tak nie.
Čo je teda podvadzanie?
Klamať o tom easy
ved ide len o tanec a partnerovi si verna.
Podľa mňa samotné tancovanie (pokiaľ to nie je telo na telo) podvádzaním nie je, ale v oboch prípadoch je to začiatkom "niečoho" ďalšieho...