@henci rob si dokola tie testy ktore su na nete, je tam stale to iste dokola. ked si spravis vsetkych 20 (po 10. uz sa otazky opakuju) tak to mas spravene.
ja som sa v den skusok zobudil rano o siestej, ze DOPICI sak ja mam skusky. spravil som si par testov na nete a pohoda... som dostal plny pocet na skuskach
Myslím že nie je ťažký ,keď si urobíš všetky testy aspoň 2x máš to 100%-tne vo vrecku. Ja som nestihol prejsť ani raz všetky testy,ale urobil som na plný počet. Možno to bolo šťastie ,možno nie. Neviem,ale každopádne sa otázky opakujú. Typu napr.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
idem kade je voľno a pišem ako počujem, také ľahkééééééééééééé nevieš......filip
je to tak..opakuju sa a nie su tazke
4) lahučky, učil som sa pravidlá
Nieje to v podstate to isté?
Myslím že nie je ťažký ,keď si urobíš všetky testy aspoň 2x máš to 100%-tne vo vrecku. Ja som nestihol prejsť ani raz všetky testy,ale urobil som na plný počet. Možno to bolo šťastie ,možno nie. Neviem,ale každopádne sa otázky opakujú. Typu napr.
1) Má birdz uživatela swaana ?
2) Je swaan uživatelom birdzu ?
Chápeš,len sa mení konštrukcia otázky.