ale radšej budem ticho, lebo keď budúci semester vyfasujem na nejaké cviko chlapca, s ktorým som minule niečo riešila... a nepamätám si to, bude to asi dosť... awkward
tak kamarátke sa akurát stalo že si cez nemenovaný portál písala s chalanom, z ktorého sa neskor vykľul pán doktorand ktorého sme mali jeden semester na labákoch, a kedže sa bohužiaľ poznali z fotiek tak bol chlapec trochu v rozpakoch ako ju uvidel v labáku, ale zvládol to fajn a potom to už nejak neriešili, a navyše kedže bol mladý tak sme si s ním všetci tykali.....takže nič extra, typu 16 ročná holka a 50 ročný fyzikár alebo tak ....a kedže som si s ňou teraz písala tak ma napadla táto téma a preto som sa len chcela spýtať či nemá niekto nejaký akčnejší zážitok
Ja som obkukávala na internete jedného týpka, kamarát ho mal v priateľoch... nie že by bol pekný, len si obzerám každého profily keď sa nudím, len tak a zdal sa mi celkom pohode... no a potom niečo so školou. Len tak kukám A pozerám že fajn hudbu počúva, niekedy som sa zasmiala nad statusmi, fajný profil... asi 10 minút som ho obzerala O deň ma kontroloval pri pretestovaniach A je tu celkom veľká šanca že mi bude triedny, keďže ma zobrali a on má piatakov Takže 1/4 na to, že mi bude triedny, no Česť práci!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
chcem vedieť detaily, fakt vtipne to vyzerá
úplne najviac by to bolo keby to napíše ešte niekto v rozmedzí 13-19 rokov
ale radšej budem ticho, lebo keď budúci semester vyfasujem na nejaké cviko chlapca, s ktorým som minule niečo riešila... a nepamätám si to, bude to asi dosť... awkward
Než to sem napíšeš, idem si dať vypukať pukance, nech sa tu nimi potom od smiechu môžem zadusiť.