ale tri razy za hodinu mi už prišlo moc...za týžden? Ha! To sa treba pýtať? Ale preventívne sa spýtaj túto otázku na webe feministky.cz, isto ti radi pomôžu svojími radami nad zlato
pohoda jahoda ja to robím, keď ráno vstanem, potom cestou do školy si dám venušine guličky, po škole takú hodinku si brnkám na myšku ..... ..... a suma sumárum... proste ja si to robím celý deň je to choré??? myslíte, že môžem z toho oslepnúť???
ked som mal 12-13 som mastil kolko sa len dalo, ale vzdy ma na druhy den strasne bolel ftak..rekord mam pri povinnom citani taka nuda ze som stale mastil a 10krat v priebehu asi 2-3 hodin a teraz sexujem jak dabel
stenatko : narastú chlpi na ruke pri príliš velkom masturbovaní? no nemyslím si podla možnosti denne masturbujem aj 5 a viac krát a podla možnosti každý den a chlpi na ruke eešte ani nevidím.
Ak si honím a spravim sa tak na konci si to len tak pre seba vyhodnotim ak vystreknem vela tak som spokojny ak málo idem nato znovu ale čo som si všimol tak čim viac si honim po sebe tim menej striekam to asi tím že sa vyprázdnim to je zrejme jasné xD xD ale ked predlžujem orgazmus a honim ešte len v tom dni prví krát tak vystreknem málo nwm čim to je ale ak som velmi vzruseny tak vystreknem opet viac.
Urcite to nie je chore ja masturbujem 7 krat do tyzdna a to mam aj priatelku s ktorou mam sexe kazdy den niekedy aj viackrat za den tkaze je to podla mna v poho len pokracuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
zapametaj si: trenovat trenovat trenovat..
potom pri sexe mi budes dakovat..
epic fail
prepáč, už som kľudná
Si fake= nabudúce skús niečo normálnejšie založiť.
Nie si fake= si normálny. Ale pozor na chlpy na rukách, ktoré ti narastú, ak budeš masturbovať véééľmi veľa.
Ak si honím a spravim sa tak na konci si to len tak pre seba vyhodnotim ak vystreknem vela tak som spokojny ak málo idem nato znovu ale čo som si všimol tak čim viac si honim po sebe tim menej striekam to asi tím že sa vyprázdnim to je zrejme jasné xD xD ale ked predlžujem orgazmus a honim ešte len v tom dni prví krát tak vystreknem málo nwm čim to je ale ak som velmi vzruseny tak vystreknem opet viac.