Ahojte, ja mám takú jednu otázku. Všimla som si, že väčšinou, teda takmer vždy, no dobre tak vždy keď idete napr. na pokec s tým, že si chcete s niekým popísať, babe napíšu chalani a chalanovi baba... Stalo sa vám niekedy, že vám napísalo aj rovnaké pohla
mne raz napísala jedna baba, keď som chodila na pokec pravidelne a normálne som jej odpísala, tak sme si často písali,, teraz občas aj na fb popíšeme, ale už menej..
Sčasti s tebou súhlasím Ked som bola menšia, možno taká 13-14 ročná...tak som si práveže písala poväčšine s babami a bolo to fajn počarbať si s nejakou ženskou...a teraz ked zavítam na pokec tak mi tam píšu samí úchyli a aj v prípade ,že mi napíše nejaká ženská...tak aj tá ma volá do trojky Čiže,dosť skazená doba A určite pokec nie je žiadnym prínosom,teda pre mňa určite nie
ked som davno este chodil na pokec tak som si tam hodil samozrejme fotecku jak spravny cavo a hned mi napisal dajaky buzerant ci nechcem do zadku...jedine pozitivum.chlapom sa pacim.. aj ked zenam nie asi
stalo sa mi to a aj ja som napísala.... mne sa to zdá úplne normálne, veď písanie si to je vlastne rozhovor a rozprávať sa s rovnakým pohlavím je na smiech?!
@kriketa9 Ja väčšinou idem napr. na pokec za účelom spoznávania opačného pohlavia. Ale keď vidím nejakého chalana čo napíše na ´´sklo´´ niečo fajn na čo sa dá pokecať tak nemám problém. Ale keď mi napíše nejaký chalan Ahoj do RP odpíšem mu normálne ako by som odpovedal každému ale mám pochybnosti
ja som si raz pisala s dievcatom na pokeci dlhsi cas a nevidim na tom nic divne, ved aj tu si pisem s chlapmi aj zenami a som cisto hetero proste normalne veci ako s kamoskou a na pokeci mi casto pisu aj zeny sice vacsinou pipky a neodpisujem
v tom prípade som asi divný ja to mám skôr opačne síce nie na pokeci (tam sa nenachádzami) ale napr. na FB si píšem vlastne len s chalanmi a tu s niekoľkými dievčatami .... vážne ale nie som homo
ahejmas pravdu ale ja aj ked napise daky chalan tak dako neodpisem.. lebo uz hned ho sudim podla fotzky ablabla ale vazne .. robim zlu vec!..ale ked tak boha zacne hend ahoj ako samas dobre a pootm sa ho ja nieoc spytam auz len pise ok no ok ho xknem ihned.. ...ale rza osmsi pisala sjednou babou ani neviem ako sme si napisali samizdá ze ona mne aboal mi sympaticka myslim tak viete.. a dobre smai nsou pisalo aj ked bola mladsia odomna asi o 2 roky ale namna tak ani neposobila .. uz by jej bolo asi blbe napisat ze.. a niekedy mi pisu take trubky a tym neodpisujem..
co je na tom divne ? normalne sa bavime hlavne z rovnakym pohlavym tak preco by sa nemohlo tak aj pisat ? ale tieto netove vypisovacky su aj tak na kkt
Díky za názory ľudia, ja len tak sa pýtam, pretože vlastne vám vždycky odpíše len to opačné pohlavie, tu má normálne človek problém nájsť si kamošky, ja som sa nikomu ešte neodvážila napísať, myslím babe, lebo si hneď myslím, že by ma považovali za lesbu, lebo proste to takto v dnešnom svete funguje, ak si na pokeci alebo tak, väčšina ľudí si tam hľadá nejaké tie ako to nazvať... možno aj vážny vzťah, alebo iba tak na flirt či inšie veci Ja by som si ale práveže chcela nájsť normálne kamarátky, ale povedzme si pravdu, kebyže napíšem nejakej babe, po prvé, čo jej mám napísať a po druhé, zrejme jej hneď bude divné, čo po nej chcem, priznám sa, tiež mi raz napísala lesbička Proste mám pocit, akoby to v dnešnom svete fungovalo tak, že na takýchto fórach sa môžeš zoznamovať akurát tak s opačnými pohlaviami. Neviem, možno je to iba môj pocit, ale ako som si všimla, veľa z vás si myslí, že ak mu napíše rovnaké pohlavie, je to čudné
hej, príde mi to čudné. príde mi čudné akékoľvek bezcieľne písanie si s cudzím človekom. ignorujem 99% správ na hocijakom portáli, a aj na to 1% zareagujem len preto, že dotyčná osoba má peknú fotku.
stalo sa už, že mi napísali aj baby... a ani neviem prečo.
tak ale celkovo nepociťujem potrebu hľadať nových kamarátov takýmto spôsobom... mám ich tak nejak dostatok, klop klop...
aj keď občas sa tomu neubránim, a som vlastne vcelku vďačná za 2 ľudí, čo za niečo stoja ale aj to sú chlapi, čiže vlastne offtopic
na poke nechodim ..a ked sa tak stane tak raz az mesiac .... a to mi psu chalni vecinou ...a ja si z nich vecinou robim prcu ze ako ich chem a tak...a ked ich ama plne zuby tak im napisem(tím co maju keci ohladne sexu) ze sa rada pozeram n advoch chalanov ...cos sice neni pravda ale vzdy ich to znechuti..ale aj v reale aj na pc si viac rozumiem z chalanmi mam mozno 3 kamosky....a ale 20 chalanov kamosov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a ani ja, ani ona, nie sme "homo"
s obomi na úrovni kamarátskej aj takej viac
Nemam nic proti ked napisem stejne pohlavie....ale..
Inac radsej pisem s chalanmi , s babami ma nebavi pisat
stalo sa už, že mi napísali aj baby... a ani neviem prečo.
tak ale celkovo nepociťujem potrebu hľadať nových kamarátov takýmto spôsobom... mám ich tak nejak dostatok, klop klop...
aj keď občas sa tomu neubránim, a som vlastne vcelku vďačná za 2 ľudí, čo za niečo stoja ale aj to sú chlapi, čiže vlastne offtopic