Cem sa vas spýtať slečny, že či by som prekvapil svoju priateľku tym že by som si dal na skútrika balony (v tvare srdiečok a tak) a by som ju počkal pred školou aj z ružou. (len červenou). Dakujem za rady. Ako chcem sa spýtať že čo si o tom myslíte.
ak je az tak romanticky zalozena tak preco nie mile ale zalezi aj od toho kolko mesiacov-rokov spolu chodite ..ak len par tyzdnov tak to urcite nerob ..
mne by to skor vadilo, resp. by som sa citila trapne ..
preco smo sa zacal rehotat, ked som si precital, ze by som si dal na skutrika balony ? a preco som si myslel, ze skutrik je nejako divne alternativne pomenovanie pre penis ?
Balóniky sa mi zdajú prehnané (ale zase pokiaľ by slečna mala nejaký obzvlášť pozitívny vzťah k balónikom... Toto sú všetko relatívne veci, každý máme iný vkus - jednu môžeš balónikmi a červenou ružou úplne uchvátiť, iná ti aj tú ružu oplieska o hlavu... Takže ty musíš svoju priateľku poznať a vedieť, aký má k týmto veciam vzťah )
baloniky to ma pobavilo pokiaľ to nieje 8-ročne dievča tak na tie baloniky ti určite neskočí tak ako už bolo povedané-ruža stačí prípadne viac(nepárny počet)
Keby sa mi to snívalo, povedala by som, že pekný sen...ale keby sa to stalo realitou, neviem, či by mi bolo 3x príjemne Asi by mi celkom stačila prítomnosť môjho priateľa....
Radšej sa drž toho, čo ti tu ľudia poradili... Naozaj:
1. Na mieste tej baby by som sa cítila dosť trápne rovnako ako väčšina čo sa tu vyjadrila, takže je vysoká pravdepodobnosť, že ona na tom bude podobne.
2. Je to trochu gýčové, presladené. I keď milé. Len milší je fakt, že ti niečo také napadlo a že sa tým seriózne zaoberáš. Realita asi bude trocha iná...Bude vyzerať ako scéna z filmu.
dakujem za rady niektorý maju v hlave seno no a zo svojej makovici by vymisleli tak že čo si zapnem v telke ale dakujem normálny ľudom za normálne rady DAKUJEM
@miskoo6 nieje to jedno:parny počet kvetov sa dáva zosnulému na hrob alebo do kostola k oltaru a neparny k narodeninám, meninám,proste ked chceš potešiť druhu stranu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
mne by to skor vadilo, resp. by som sa citila trapne ..
asi mám vážne vyvinutý podivný zmysel pre romantiku, ale toto proste spôsobilo výbuch smiechu
a mne by to prislo trapne. ruza by uplne stacila. a mozno sa cez leto strapnis este horsie a uz vobec ju nebudes musiet cakat pred skolou
@darkkizz @n0win0u aj mňa to napadlo
1. Na mieste tej baby by som sa cítila dosť trápne rovnako ako väčšina čo sa tu vyjadrila, takže je vysoká pravdepodobnosť, že ona na tom bude podobne.
2. Je to trochu gýčové, presladené. I keď milé. Len milší je fakt, že ti niečo také napadlo a že sa tým seriózne zaoberáš. Realita asi bude trocha iná...Bude vyzerať ako scéna z filmu.
kvety úplne stačia