Ahojte!Chcem poradiť so svojim pre mňa v tomto období ťažkým problémom!Asi pred mesiacom sa so mnou po 4 rokoch rozišiel priateľ!Jeho dôvod bol podľa mňa banálny!Stretávame sa spolu stale preto,že robime spolu v jedne a tej istej praci a bývame od seba as
Chvíľku počkaj....myslím že ak ťa 4 roky miloval a rozišiel sa kvôli nejakej blbosti..asi potreboval byť proste chvíľku slobodný obávam sa že chlapom to vo vzťahoch chýba (aspoň trošku)...malo by ho to omrzieť ak ťa miluje mal by sa vrátiť ...len dúfam že počas svojej slobody nespraví niečo čo by ho mohlo mrzieť a teba by ranilo...prajem veľa šťastia nevzvdávaj to
Ja si zase myslim ze ak ste boli 4 roky spolu, tak ta nechcel ranit ze si nasiel inu alebo podobne a tak ti povedal ze nevie co chce alebo podobnu sracku ako si napisala...
Skratka nechcem ti brat iluzie, ale s velkou pravdepodobnostou je to tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
..ak ho chces naozaj spat tak zabojuj onho..ale ak nema zaujem neponizuj sa zbytocne
..a aky to bol vlastne dovod ze ste sa rozisli po 4rokoch??
Skratka nechcem ti brat iluzie, ale s velkou pravdepodobnostou je to tak...