Viem, že môj muž je taká povaha aká je a viem, že aj keby ma v návale zlosti bezdôvodne udrel, v momente by ho to mrzelo, neurobil by to druhýkrát. Nemal by ako, keďže by som ho nechala.
Ale zas- viem, že môj muž je taká povaha, aká je a viem, že keď je vytočený, netreba ho srať a vôbec: vtedy netreba existovať, mohlo by sa stať, že pri mojej provokatérskej povahe by som ho možno ešte podrýpla, vtedy by som sa nečudovala, že by mi jednu fikol. Na druhej strane: ako som povedala, nemyslím, že by som mala potrebu ho srať v nasratosi, preto by ani nemal dôvod mi jednu vyťať.
a či to je laska ? ...keď ju udrel len jediny raz a to vtedy , nemusí to znamenať že je nasilnik , len mu proste pukli nervy ....dôležité je vedieť kto koho vtedy nechaval ...on ju , alebo ona jeho ?
Ale nie no záleží čo vobec pod tým udretím bolo, lebo informácie z druhých rúk sú väčšinou dosť skreslené a všetci tí "zainteresovaní" si pritom predstavia to najhoršie... tak asi má na to nejaký dôvod keď s ním ešte je nie ?! A ak je to len jej sprostosť tak dohováranie ajtak nepomôže...
áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie
nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno
áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno
toho čoho je viac je správna odpoveď a k téme.. to my máme vedieť skadiaľ???
@9 nie nieje to laska bohuzial viem o koho ide a dotycna baba sa kvoli tomuto chujovi sprepacenim vysrala na svoje dlhorocne nejlepsie priatelky.. pretoze mozno jej to zakazal, mozno nie.. ale skor ano.. a on je najvacsi kkt akeho som kedy stretly.. absolutny cholerik, vybuchne za kazdu kravinu, kontroluje jej spravi na nemenovanom portali... dokonca napisal aj mne ze som pica ked som tej babe povedala ze mi je luto ze opustila svoje kamaratky kvoli takemu chudakovi... toto je strateny pripad a dufam ze ziadna baba sa neznizi pod jej uroven..
ja by som sa k takemu nevratila, ale ak ho miluje, tak si ho ospravedlni, aj keby ju zmlatil ako zito toto byvaju tazke situacie z ktorych sa vacsina zien same nevedia dostat
@21 mam ju rada,a aj ked je pravda,vykaslala sa na svoje kamaratky kvoli nemu,nechcem o nu prist.Nechcem,aby sa dostala do este vacsich sraciek ako je teraz.
nech sa nevracia k nemu ,preboha ,ved este ani nie je jeho manzelka ani nic ,len frajerka a on ju uz udrel ?a co potom bude ,keby sa zanho nadohou vydala ?ved to je chore
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Viem, že môj muž je taká povaha aká je a viem, že aj keby ma v návale zlosti bezdôvodne udrel, v momente by ho to mrzelo, neurobil by to druhýkrát. Nemal by ako, keďže by som ho nechala.
Ale zas- viem, že môj muž je taká povaha, aká je a viem, že keď je vytočený, netreba ho srať a vôbec: vtedy netreba existovať, mohlo by sa stať, že pri mojej provokatérskej povahe by som ho možno ešte podrýpla, vtedy by som sa nečudovala, že by mi jednu fikol. Na druhej strane: ako som povedala, nemyslím, že by som mala potrebu ho srať v nasratosi, preto by ani nemal dôvod mi jednu vyťať.
Ak toto niekto pochopí, tak mu potrasiem rukou
utekajte od takych, aby ste potom, ked si ich náhodou vezmete, neplakali mame do zastery....hm
Ale nie no záleží čo vobec pod tým udretím bolo, lebo informácie z druhých rúk sú väčšinou dosť skreslené a všetci tí "zainteresovaní" si pritom predstavia to najhoršie... tak asi má na to nejaký dôvod keď s ním ešte je nie ?! A ak je to len jej sprostosť tak dohováranie ajtak nepomôže...
udrie raz.. udre zas urcite nech sa nevrati k nemu
ubohy debil je to . :/
nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno
áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno nie áno
toho čoho je viac je správna odpoveď a k téme.. to my máme vedieť skadiaľ???
2. ak hovoríš, že ho miluje, tak ho miluje a ber to ako fakt s ktorým sa len málokedy dá niečo robiť
3. či je to láska? čo je vlastne láska? vie niekto presnú definíciu? nemyslím si... u každého je to iné...