Ja som sa zaľúbil do mojej kamarátky ..... a neviem či to ona cíti rovnako ako ja. Ako napísala mi že viacej sa o nu zaujímam prezvnám jej volám a tak píšem romantikuš veci..... a ked sa ma spýtala som jej napísa že áno .... ale ona povedala že to cíti ro
Ach ľudia radiť sa na fóru to je fakt zúfalstvo debilného stupňa ! sa uvedomte a robte vlastné rozhodnutia takto nedôjdeš nikde načo máš kamarátov a kamošky ???? zo srandy???? Síce je to tínedžerské fórum ale na internete ti z láskou nikto neporadí už len preto že nepoznáme tu osobu a ani teba !
a ohľadom čoho vlastne chceš rady? nemáš žiadny problém a nepoložil si žiadnu otázku, resp. na tú jedinú čo si položil (neviem či to ona cíti rovnako ako ja) ti už odpovedala, ako si sám napísal...
diki Kamilka ale mne sa nece spať je to skôr také že polovička srdca mi vraví že skús to ... a druhá nie .... v tom mam chaos .... a neviem čo si mam myslieť o tom ani nevravím
už som si ho naužival dosť cem normál vzťah, a ne také radodajnice sorry holky nevravím o všetkým len niektoré su také.....ale proste mne príde hlupo sa jej to spýtať ..... či chce zo mnou chodiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
diki .... aspon niekto z rozumom v hlave
rly? ty máš 18?
a ohľadom čoho vlastne chceš rady? nemáš žiadny problém a nepoložil si žiadnu otázku, resp. na tú jedinú čo si položil (neviem či to ona cíti rovnako ako ja) ti už odpovedala, ako si sám napísal...
diki Kamilka ale mne sa nece spať je to skôr také že polovička srdca mi vraví že skús to ... a druhá nie .... v tom mam chaos .... a neviem čo si mam myslieť o tom ani nevravím
@14