1. Môžu byť sny životom v inej dimenzii resp. obrazom toho čo sme už prežili alebo toho čo nás ešte len čaká? Sny vychádzajú z podvedomia a podvedomie je niečo na čo dosah na vedomej úrovni nemáme.
ked by bola pravdivá tvoja teoria, svet by sa mal začať báť, pretože minule sa mi snívalo, že kvôli mne havaroval autobus alebo že som zabila strašne veľa ľudí
tazka otazka
ked som bola mensia tak som mala hrozne divny a velmi zly sen s mojim dedom, vtedy som to nechapala, ale potom neskor som sa o tom bavila s jednou osobou ktora sa takymi vecami trochu zaobera a spytala sa ma ci potom dedo nebol chory a bol chory, takze neviem co si mam o tom mysliet... kazdopadne je to velmi divne, ze ten sen si pamatam uz roky
@soltyky ja si tam neviem insie predstaviť a jem to tak odkedy vnímam, že jem @torpedo08 aspoň vieš čo budeš v najbližšej dobe variť @peacexp ja som tiež hladný
vo snoch sa často vraciam do tých istých imaginárnych svetov, buď sa môjmu podvedomiu nechce tvoriť nič nové. tak ale paralelné svety to sú, otázka je že či len moje vymyslené alebo skutočné
sny odrážajú podvedomie ale žeby paralelný svet alebo niečo iné to si nemyslím... momentalne stavy a emocie zobrazujú skor ako minulý život alebo buducnosť
no takže... sny sú obrazom našich túžob a obáv... nevylučujem, že niekomu sa môže občas prisniť budúcnosť aj mne sa veľakrát stalo, že sa mi niečo snívalo a potom sa to stalo, hoci trošku inak takže myslím, že sny môžu občas predpovedať budúcnosť teda, aspoň určitým ľuďom sa môže budúcnosť prisniť ... no a k tým "vysneným" stretávkam... to som nepochopila tú otázku.. jaké stretnutia???
ja by som asi len chcela aby sny znamenali náš život v nejakej inej dimenzii...
a myslím si,že majú hlbší význam než im prikladáme....
a dúfam,že neznamenajú žiadnu budúcnosť lebo v tom prípade nás čaká vojna čo nás asi aj čaká...takže neviem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
2. to naväzuje na prvý bod a skor to bude obraz už stretnutia ktorý reprezentuje nejakú emóciu
súhlasím len s prvou časťou vety
@tomias mnam aj ja ten karfiol so zemiakmi a tatarkou
ked som bola mensia tak som mala hrozne divny a velmi zly sen s mojim dedom, vtedy som to nechapala, ale potom neskor som sa o tom bavila s jednou osobou ktora sa takymi vecami trochu zaobera a spytala sa ma ci potom dedo nebol chory a bol chory, takze neviem co si mam o tom mysliet... kazdopadne je to velmi divne, ze ten sen si pamatam uz roky
1. áno
2. áno
otázka nie je či môžu byť, lebo môžu, otázka je či naozaj sú, alebo ktoré presne a ktoré nie, a ako ich rozoznať, ak niektoré sú.
@torpedo08 aspoň vieš čo budeš v najbližšej dobe variť
@peacexp ja som tiež hladný
a myslím si,že majú hlbší význam než im prikladáme....
a dúfam,že neznamenajú žiadnu budúcnosť lebo v tom prípade nás čaká vojna čo nás asi aj čaká...takže neviem...