Mám kamarátku, ktorej vôbec nerozumiem. Viem, že každý má občas stavy, keď si poplače ale bo sa nachvíľu uzavrie do seba. Ale každý druhý deň??!! Moja kamoška je práve v puberte, tak ako asi každý na birdzi . Niekedy je úplne sranda s ňou, je bohova, s
bude to mozno aj v tom ze ona je (alebo sa citi) dost vyspela na svoj vek a preto chodi s chalanmi a ty si taka...jak to jemne povedat.. pozadu no v porovnani s nou a nebavi ta pocuvat jej reci,alebo aj ty mas frajira? lebo potom neviem. ja som to v dvanastich zazivala tiez este som tahala kacera a moja kamoska uz mala za sebou tusim piatu alebo siestu platonicku lasku ale ona s nim nechodila len o nom basnila,a to bolo asi este horsie bo on bol debo a vsetci ho neznasali len ona strasne milovala.... ju to prejde snaad
@5 no ale ja medzi ne nepatrim... no jedna cerstva trinastka ma za sebou uz stvrty vztah inak pohoda ja milujem svojich lysakov predovsetkym ale nie z mierou ale z postele by som ich nevyhodila.. to su ich sracky
ja mam tez blby den , no vtedy staci vypadnut s denco do mesta a ta ma hned rozveseli a zas ked ma ona stav a zavola mi hoci aj o 3tej rano tak som v pozore od toho su priatelia, ale ked ma tie stavy az prilis casto, bud chce byt pred tebou zaujimava alebo dolezita , alebo neviem , skus ju nejak podpichnut a povedat jej nech sa us tolko nelutuje a nech stale neriesite len ju a nacrtni daku novu temu, a ked nie, ved kamaratok mam urcite plno...
a este ze ako 11 rocna frajera ? a ja som myslela ze 12,13 je extrem
mozno prezila nieco hrozne co ti nepovedala...ja si myslim ze teraz potrebuje dobru kamosku...je dobre aby sa vase kamaratstvo nerozpadlo...prave teraz na tom zalezi...skus sa jej spytat ci ti nieco nezatajila...povedz jej ze je ten juro riedny debil a povedz vstky jeho zle vlastnosti...utri jej slzy a povedz abyuz sa uz prestala trapit pre takeho idiota a ze je cas na nho zabudnut...chote sa dade zabavit tak ako nokdy...co ja viem pustite si doma hodbu na plne pecky a vytancujte sa tak ze vas budevsetko boliet....ak to nezaberie...napis mi a ja skusim este nieco vymysliet
@6 ja si myslim ze ta jej kamaratka je pozadu...naco, ja vas nechapem, treba vam frajera v 13-14 ked este ste relativne dobre, potom vas nejaky namota, pretiahne a potom su z vas...ani nevravim co
@7 ...samozrejme, ty si riadny potmehud, vsak? Kde viac davaju, tam ides...nemyslis na to, ze nieco by si mala dat aj ty? Netoci sa vsetko okolo teba, priatelstvo nie je sranda, keby boli vsetci ako ty, tak je to tu vsetko jeden velky parlament! (Plno falosnych svin, ktore hrabu iba pre seba!)
@0 ...ako si vravela, je to puberta - s tym nic nenarobis, uz to bude iba horsie a horsie...a ze stale reve za nejakym malym chalaniskom, tak to je jej chyba a vina! Proste v 11 chodit s chalanom - ktory, kedze chalani dospievaju neskorsie ako holky, musel byt totalne ako male decko!
tie depky ju prejdú, len je dôležité, aby vedela, že si jej kamoška a že si s ňou. Lebo keby si jej povedala, že ťa nebaví počúvať jej srdcervúce výlevy, znamenalo by to pre ňu stratu kamarátky a plakala by ešte viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ja som cely zivot vymleta a nic sa s tym neda robit ..ked ti to leze na nervy tak si najdi ine kamosky to je taky velky problem?
a este ze ako 11 rocna frajera ? a ja som myslela ze 12,13 je extrem
v 12 rokoch, aspon čo si pamätam, sme takéto problémy nemali
prežívali sme DETSTVO v pravom slova zmysle
tvoja kamaratka jednoducho ešte nie je podla mna na toto všetko pripravená
ved všetko ma svoj čas
@0 ...ako si vravela, je to puberta - s tym nic nenarobis, uz to bude iba horsie a horsie...a ze stale reve za nejakym malym chalaniskom, tak to je jej chyba a vina! Proste v 11 chodit s chalanom - ktory, kedze chalani dospievaju neskorsie ako holky, musel byt totalne ako male decko!